SLOT SPEKTAKL NA DIVLJEM ZAPADU DONEO BEOGRAĐANINU MILION DINARA!!!

Ljubitelj vestern filmova L.K. iz Beograda osvojilo 1.004.000 DINARA igrajući slot Dead or Alive 2 Feature Buy u Meridianu!

I tokom magičnog decembra igrači Meridiana nastavljaju u istom stilu. Novi MILIONSKI DOBITAK delo je mladog Beograđanina, koji je igrajući slot Dead or Alive 2 Feature Buy osvojilo tačno 1.004.000 DINARA!

L.K. je već igrao prvi deo ove igre pod nazivom Dead or Alive, a kada je video da se pojavio nastavak slota, morao je da ga isproba. 

Međutim, u početku igre on nije imao toliko sreće. Saldo na njegovom korisničkom nalogu se brzo topio i shvatio je da nešto mora da promeni.

Nakon toga L.K. je pojačao svoj ulog i aktivirao besplatne spinove kupovinom! Opredelio se za Train Heist besplatne spinove, a svakim spinom množilac je rastao.

Kada je stigao do fantastične brojke 10, na kolonama se našao veliki broj džokera, pištolja i šerifovih znački! Posle odigranih besplatnih spinova na korisničkom nalogu Beiogranđanina je stajao MILIONSKI IZNOS!

Tada je rezervisao svoju isplatu i žurka je bila završena!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Ako i vi želite da postanete akter ovakve priče, potreban vam je korisnički nalog u Meridianu! Sve novajlije očekuje poseban BONUS DOBRODOŠLICE!

Nekoliko trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 200 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Maya’s Treasure koju nam predstavlja provajder Expanse Studios! 

Vaša zabava počinje i pre nego što deponujete novac na svoj korisnički nalog!

Be the first to comment on "SLOT SPEKTAKL NA DIVLJEM ZAPADU DONEO BEOGRAĐANINU MILION DINARA!!!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*