OSETI DUH NOVEMBARSKE MAGIJE! Uživaj u vrhunskoj SLOT AVANTURI i osvoji EKSPLOZIVNE KEŠ NAGRADE!

Meridian ti predstavlja Novembarsku Magiju! Zaigraj slotove provajdera Wazdan i osvoji deo negradnog fonda od 2.000 EVRA!

Pred vama je desetodnevna slot avantura koja će vas oduševiti! Dobro došli na Meridian, mesto najjačih bonusa u regionu!

Spremite se za malo čarolije! Pred vama je fantastična promocija koja donosi vrhunske keš nagrade! Uz Novembarsku Magiju vam se pruža šansa da osvojite deo nagradnog fonda vrednog 2.000 EVRA!

U promociji koja se održava od 7. do 16. novembra učestvuje 10 odabranih slotova provajdera Wazdan.

Vaš zadatak je da zaigrate bar jedan od njih, a pre toga se ulogujte na svoj korisnički nalog. 

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Ukoliko ne posedujete aktivan nalog, pravo je vreme da se pridružite stotinama zadovoljnih igrača. Registracija traje svega nekoliko sekundi, a nosi sa sobom specijalan bonus poklon za novajlije!

Odmah nakon registracije osvojićete 200 spinova na zanimljivoj slot igri Maya’s Treasure provajdera Expanse Studios. Nije potrebno ni da deponujete novac na vaš nalog – spinovi vas čekaju odmah nakon registracije!

Evo kako do magičnih keš nagrada…

Takmičenje se održava u broju odigranih spinova na minimalnom betu (25 dinara po spinu). Svaki spin vam donosi jedan poen kojim napredujete na rang-listi najbolje plasiranih igrača.

Vrhunske keš nagrade osvojiće 10 najboljih igrača na listi, dok šampiona očekuje 750 EVRA!

Vreme je za zabavu koja ne poznaje granice! Pridružite se Novembarskoj Magiji, ekskluzivno u Meridianu!

Be the first to comment on "OSETI DUH NOVEMBARSKE MAGIJE! Uživaj u vrhunskoj SLOT AVANTURI i osvoji EKSPLOZIVNE KEŠ NAGRADE!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*