TRODNEVNA SLOT AVANTURA: Izađi kao pobednik PRAZNIČNOG IZAZOVA I OSVOJI 500 SPINOVA!

Predstavljamo vam Praznični Izazov na slotovima provajdera Expanse Studios! 2600 poklon spinova je spremno – preuzmi svoj deo!

Praznici ove godine traju duže u Meridianu! Nakon što ste početkom januara imali priliku da uživate u festivalu promocija, podjednako jako se nastavlja i sredinom ovog meseca. 

Predstavljamo vam Praznični Izazov koji će se održati od 13. do 15. januara ekskluzivno u Meridianu. Potrebno je samo da se zabavite igrajući odabrane slotova provajdera Expanse Studios i možete osvojiti savršenu dozu POKLON SPINOVA!

Da biste učestvovali u ovoj slot avanturi potrebno je da podesite svoje uloge na minimalno 20 DINARA po spinu! Svakim odigranim spinom osvajate 20 poena kojim napredujete na rang listi najbolje plasiranih igrača.

Nagrade će osvojiti 10 najbolje plasiranih igrača na listi, dok pobednik osvaja fantastičnih 500 POKLON SPINOVA na igri Pirates Power.

Uživajte u festivalu promocija tokom čitavog januara u Meridianu!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Sve novajlije u Meridianu očekuje poseban BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog sada je pravi trenutak da se REGISTRUJETE. 

Nekoliko trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 200 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Maya’s Treasure koju nam predstavlja provajder Expanse Studios! 

Vaša zabava počinje i pre nego što deponujete novac na svoj korisnički nalog!

Be the first to comment on "TRODNEVNA SLOT AVANTURA: Izađi kao pobednik PRAZNIČNOG IZAZOVA I OSVOJI 500 SPINOVA!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*