Uživaj u POBEDNIČKOJ VOŽNJI! Deponuj i POKLON SPINOVI SU TVOJI!!!

Meridian će obradovati svoje verne igrače POBEDNIČKOM VOŽNJOM! Uplati depozit putem Meridian Pay-a preko platne institucije Transaks i osvoji poklon spinove!

Meridian sa ponosom predstavlja promociju koja će oduševiti sve zadovoljne igrače! Pred vama je POBEDNIČKA VOŽNJA, promocija koja će vam obezbediti pregršt POKLON SPINOVA!

Vaš zadatak je lak! Potrebno je samo da deponujete putem Meridian Pay-a, na jednoj od lokacija Transaks pejment provajdera i spinovi su vaši! Period trajanja promocije je od 7. do 16. novembra. 

Sve što se od vas traži jeste da se ulogujete na svoj korisnički nalog i zabava može da počne!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Ukoliko ne posedujete aktivan nalog, pravo je vreme da se pridružite stotinama zadovoljnih igrača. Registracija traje svega nekoliko sekundi, a nosi sa sobom specijalan bonus poklon za novajlije!

Odmah nakon registracije osvojićete 200 spinova na zanimljivoj slot igri Maya’s Treasure provajdera Expanse Studios. Nije potrebno ni da deponujete novac na vaš nalog – spinovi vas čekaju odmah nakon registracije!

Evo kako do poklon spinova!

Posetite jednu od lokacija Transaks platne institucije i deponujte 1.000 DINARA na svoj korisnički nalog. 

Nakon toga, potrebno je da pomenutu sumu izvrtite dva puta na slot/live dealer/poker ponudi i možete preuzeti POKLON SPINOVE! Biće vam dodeljeno 200 spinova na apsolutnoj hit igri Planets Power provajdera Expanse Studios

Iskoristite spinove u periodu od sedam dana i ostvarite veličanstvene dobitke!

Dobro došli na Meridian, mesto eksplozivnih bonusa!

Be the first to comment on "Uživaj u POBEDNIČKOJ VOŽNJI! Deponuj i POKLON SPINOVI SU TVOJI!!!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*