PRAZNIČNO IZNENAĐENJE: DEPONUJ, ZAVRTI RULET I OSVOJI DO 10.000 DINARA BONUSA!!!

Meridian sa ponosom predstavlja Live Dealer Bonus Back u okviru Novogodišnjeg Kalendara. Deponuj, zavrti rulet i osvoji 30% bonusa!

Tokom prazničnog perioda koji će ekskluzivno u Meridianu trajati do 12. januara biće oduševljeni ljubitelji svih vrsta igara. U okviru Novogodišnjeg Kalendara održava se festival promocija koji donosi za svakoga po nešto.

Ovog ponedeljka posebno će se oduševiti fanovi ruleta! Ukoliko volite rulet i live dealer igre ovo je vaš dan!

Pre svega potrebno je da deponujete 3.000 DINARA ili više od toga na svoj korisnički nalog, izvrtite ih na jednom od odabranih ruleta, i 30% BONUSA će biti uplaćeno na vaš korisnički nalog.

Upravo ovu pogodnost vam donosi promocija Live Dealer Bonus Back. Pomenutu sumu je potrebno da izvrtite na jednoj od sledeće tri igre: Lighting Roulette (Evolution), Mega Fire Blaze Roulette (Playtech) i Mega Roulette (Pragmatic play).

Maksimalan iznos bonusa koji možete ostvariti na ovaj način je 10.000 DINARA!

Ljubtelji ruleta, dobro došli na Meridian – mesto najvećih bonusa!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Sve novajlije u Meridianu očekuje poseban BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog sada je pravi trenutak da se REGISTRUJETE.

Nekoliko trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 200 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Maya’s Treasure koju nam predstavlja provajder Expanse Studios!

Vaša zabava počinje i pre nego što deponujete novac na svoj korisnički nalog!

Be the first to comment on "PRAZNIČNO IZNENAĐENJE: DEPONUJ, ZAVRTI RULET I OSVOJI DO 10.000 DINARA BONUSA!!!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*