SUMORNE PROGNOZE FIFA: Srbija ne prolazi grupu u Kataru!

FOTO: FSS

Manje od dve nedelje je ostalo do Svetskog prvenstva u Kataru.

Polako se sve sprema za prvu utakmicu 20. novembra između Katara i Ekvadora, dok se svakoga dana pronađu i neke nove simulacije koje pokušavaju da predvide potencijalnog pobednika. EA Sports i Fifa su to odradile i predvidele da će Mesi osvojiti „Boginju“.

Nije prvi put da EA Sport i FIFA rade predviđanje, isto su napravili i na šampionatima u Južnoj Africi, Brazilu i Rusiji, a zanimljivo je da su svakoga puta bili precizni do sada. Međutim, najnovija predikcija nije ono što će zadovoljiti ljude u Srbiji.

https://twitter.com/brfootball/status/1590011910254395392

 


Naime, FIFA je predvidela da će Srbija od takmičenja da se oprosti već u grupi, pošto će dalje iz naše grupe otići Brazil i Švajcarska. Zanimljivo je i to da je simulacija na FIFA-i pokazala da će Hrvatska uspeti da izbaci Španiju u osmini finala, ali da će u četvrtfinalu Portugalija slaviti protiv nje.

Konačno, četiri najbolje reprezentacije na šampionatu će ostati – Brazil, Portugalija, Argentina i Francuska, dok će u finalu Argentina slaviti protiv Brazila.

Najbolji strelac šampionata biće Lionel Mesi sa osam pogodaka, što će mu doneti i zlatnu loptu kao nagradu za najboljeg igrača, dok će se u timu prventsva prema predikciji naći Emiliano Martinez, Žoao Kanselo, Rafael Varan, Markinjos, Markos Akunja, Leandro Paredes, Rodrigo De Pol, Vinisijus, Lionel Mesi, Kilijan Embape i Rišarlison.

 


1 Comment on "SUMORNE PROGNOZE FIFA: Srbija ne prolazi grupu u Kataru!"

  1. U tom njihovom kompijuteru sigurno nema programa SRPSKI INAT,tako da videcemo cija majka crnu vunu prede

Leave a comment

Your email address will not be published.


*