EPSKA BRUKA: Očajna Zvezda izgubila od Zadra usred Pionira

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Zadar u okviru poslednjeg meča šestog kola ABA lige.

Gosti iz Hrvatske odigrali su fenomenalnu partiju i bez najboljeg igrača, Luke Božića, ostvarili trijumf u šestom kolu regionalnog prvenstva.

 


Aktuelni šampion je bio neprepoznatljiv tokom većeg dela meča, u jednom trenutku imao zaostatak od -19, da bi na kraju uspeo da ublaži poraz, ali ne i da ga izbegne.

Prišli su pred poslednji minut na pola koša zaostatka, imao je Nedović i šut kasnije za izjednačenje, ali je Lakić na 40 sekundi do kraja pogodio jako težak šut, koji je prelomio susret.

Petrušev je brzo pogodio, ali su gosti u narednom napadu uspeli da se dokopaju ofanzivnog skoka i potom preko penal završnice ostvare četvrtu pobedu.

Žganec je bio siguran sa penala, Lazić je na dve sekunde do kraja pogodio trojku, ali nakon dva promašena bacanja Lakića, vremena za crveno-bele više nije bilo.

Najefikasniji u redovima pobednika su bili Antonio Jordano sa 23 poena i pet asistencija, Dario Drežnjak je dodao 22, uz šest skokova i pet dodavanja, dok je Marko Ramljak postigao 20 poena, sedam skokova i šest asistencija.

Kod Zvezde Ben Bentil je ubacio 19 poena i imao devet uhvaćenih lopti, Luka Vildosa je dao 16 poena, te imao i 11 asistencija, dok je dvocifren još bio Nemanja Nedović sa 13 poena.

 


Be the first to comment on "EPSKA BRUKA: Očajna Zvezda izgubila od Zadra usred Pionira"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*