KULINARSKI SLOT SPECIJALITET DONEO BEOGRAĐANINU 1.281.030 DINARA!

I.M. iz Beograda „zagrizao parče pice“ vredno više od 10.000 EVRA! Igrajući slot Pizza! Pizza? Pizza! u Meridianu došao je do cifre o kojoj nikada nije maštao!

Mnogobrojne ljude širom planete usreće sitne stvari. Omiljena hrana je nešto što većinu ljudi učini srećnim. A, šta se desi kada vam parče omiljene hrane donese EPOHALNU CIFRU o kojoj ste mogli samo da sanjate, saznaćete u nastavku teksta. 

I.M. iz Beograda je dugogodišnji igrač Meridiana koji do sada nije imao mnogo uspeha u slot igrama. Ipak, inspirasan svojim omiljenim kulinarskim specijalitetom Beograđanin je zaigrao slot Pizza Pizza Pizza, a sve ostalo je istorija!

Nakon ovog ukusnog slot specijaliteta saldo na njegovom korisničkom nalogu je uvećan za 1.281.030 DINARA! 

Sve je počelo kada je I.M. uspešno aktivirao besplatne spinove. Sakupljao je džokere i napredovao kroz nivoe koji su mu donosili neodoljive množioce. 

Ključna stvar je bila kada se SUPER DŽOKER POJAVIO na kolonama. Postavka igre je proširena, a džokeri su sakupljali novčane vrednosti sa ljutih papričica. Nakon ove bonus igre cifra na njegovom nalogu dostigla je više od 1.200.000 EVRA!

Bilo je jasno da je vreme za NAJLUĐU PROSLAVU DOBITKA o kojoj će se dugo pričati!

Ako i ti želiš da postaneš akter ovakve priče, potreban ti je korisnički nalog u Meridianu i malo sreće uz to. 

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Novoregistrovane igrače u Meridianu očekuje specijalan BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog, pravi je trenutak da se REGISTRUJETE i otkrijete svet čarobne zabave.

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 200 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Maya’s Treasure koju nam predstavlja provajder Expanse Studios!

Neodoljiva avantura počinje i pre nego što uplatite novac na svoj korisnički nalog.

Be the first to comment on "KULINARSKI SLOT SPECIJALITET DONEO BEOGRAĐANINU 1.281.030 DINARA!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*