ZEKA ISPROZIVAO TERZIĆA: Nije izlazio iz moje i Bjekovićeve kancelarije!

Nekadašnji prvi čovek Partizana Žarko Zečević zatražio je prvu reč na sednici FSS u Staroj Pazovi.

„Ne bih da govorim ovde kao čovek koji je u sportu 50 godina, niti kao potpredsednik OKS. Antagonizam između Crvene zvezde i Partizana dovodi do ovoga što smo imali u ova dva dana. Taj antagonizam šteti odnosima među ljudima, atmosferi u javnosti. Vodi nas u ćorsokak“, rekao je Zečević.

Potom je Zečević nabrojao predsednike Saveza koji su bili iz Crvene zvezde, a samo jedan iz Partizana.

 


„Jedini koji je bio iz Partizana bio je Tole Karadžić. Čak smo mi iz Partizana svojevremeno se zalagali da predsednici FSS budu Miljan Miljanić i Zvezdan Terzić. Žao mi je što nije tu Zvezdan Terzić, a javno me je prozvao preko novina. Rekao je da Karadžić, Bjeković, Zečević ne mogu da budu iz Partizana. Bolje da je rekao da ne može niko iz Partizana da bude predsednik“, rekao je on i dodao:

„U ovoj zemlji 95 odsto ljudi navija za Zvezdu ili Partizan. Samo ću da ga podsetim da Zvezdan Terzić nije izlazio iz Bjekovićeve i moje kancelarije dok nije postao kandidat za FSS. Nije izlazio! A sada ima obraza da ovako govori o meni. I pričamo ovako o Nenadu Bjekoviću, koji je proglašen za igrača veka Nice, nikada nije imao mrlju u karijeri“, ističe Zečević.

 


Be the first to comment on "ZEKA ISPROZIVAO TERZIĆA: Nije izlazio iz moje i Bjekovićeve kancelarije!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*