U NEVERICI: Džejms ŠOKIRAN izjavom Zvezdana Terzića!

Majku Džejmsu, košarkašu Monaka, nisu se svideli komentari Zvezdana Terzića u vezi sa Evroligom i evropskom košarkom uopšte.

Terzić je izjavio kako je Evroliga drugorazredno takmičenje govoreći o novcu koje se „vrti“ u tom takmičenju naspram Lige šampiona u fudbalu.

 


Uz to, istakao je da se ozbiljna košarka igra u tri ili četiri zemlje, ali među njima nije nabrojao i Francusku gde igra Džejms.

„Evroliga u košarci je drugorazredno takmičenje. Ono što je LŠ u fudbalu, gde igraju najbolji, to je NBA u košarci. Ne mogu da se porede fudbal i košarka. U Evropi se košarka igra u tri-četiri zemlje, fudbal se igra širom sveta, u svakoj zemlji. Španija, Turska, Grčka i Srbija, gde se još igra košarka? U košarci ste sa 35 miliona evra šampion Evrope, u fudbalu ne možete da priđete Ligi konferencija. U košarci Real i Barselona imaju duplo veći budžet kada igrate protiv njih, u fudbalu oni imaju 20 puta veći budžet“, rekao je Terzić gostujući u emisiji „Oko“ na RTS-u.

Ubrzo je njegova objava počela da kruži društvenim mrežama, preneli su je portali specijalizovani za košarku i ona je napolsetku došla do zvezde ekipe iz Kneževine.

„O, Bože“, kratko je prokomentarisao Džejms na Tviteru ovu konstataciju generalnog direktora Zvezde.

 


Nedavno je baš u njegov tim stigao Kemba Voker, nekadašnji „Ol star“ igrač i jedan od najboljih u jednom trenutku u NBA.

Monako ima ozbiljne planove pred start nove sezone i planira da ima dva tima – jedan za francuski šampionat, drugi za Evroligu.

Stoga i ne čudi što Džejms i nije u potpunosti saglasan sa Terzićevom konstatacijom.

BONUS VIDEO:


Be the first to comment on "U NEVERICI: Džejms ŠOKIRAN izjavom Zvezdana Terzića!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*