OGLASIO SE: Bahar u neverici posle pobede nad IMT-om!

FOTO: FK Crvena zvezda

Trener Crvene zvezde Barak Bahar izneo je utiske nakon pobede njegovog tima na gostovanju IMT-u (2:1) u meču 13. kola Superlige Srbije.

Izrealski stručnjak je ostao u neverici zbog činjenice da je njegov tim postigao sam odva gola i, kako je rekao, primio gol iz jedine prilike protivnika.

 


Neverovatno je da je ovo druga utakmica u kojoj je trebalo da postignemo mnogo veći broj golova nego što to rezultat kaže. Iz jedne šanse smo primili pogodak. Nije lako prilagoditi se promeni nakon utakmice u Ligi šampiona, to zaista jeste velika razlika za igrače. Dobro su se pokazali i borili na terenu„, istakao je Barak Bahar.

Govorio je strateg Zvezde i o izdanjima mladih igrača.

Mladi igrači su nastupili od prvog minuta. Odigrali su kao odrasli, zaista sam zadovoljan kako su izgledali na terenu. Takođe, cela ekipa je dobro igrala, pokazali su veliku borbenost„, dodao je Bahar.

Očekuje izraelski stručnjak veliku prodršku navijača i na meču protiv ekipe TSC.

Imali smo neverovatno podršku navijača i nakon utakmice. Time sam posebno zadovoljan, mnogo nam znače na svakom meču. Nadam se da će biti uz nas i u sredu na utakmici protiv ekipe TSC“, zaključio je Bahar.

O povredi Omrija Glazera dao je sledeći komentar.

 


„Dobio je udarac u koleno, nije ništa ozbiljno ja mislim, ali moramo to da proverimo u narednim danima“.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

*