GROBARI U TRANSU: Obradović se OGLASIO posle ubedljive pobede!

FOTO: KK Partizan

Košarkaši Partizana deklasirali su Hamburg u dvorani „Aleksandar Nikolić“ sa 102:77 i na sjajan način nastavili put ka osvajanju prvog mesta u grupi.

Trener Željko Obradović nije imao mnogo zamerki na igru svoje ekipe. Pohvalio je košarkaše Hamburga na borbi čak i kada su gubili ogromnom razlikom.

– Protivnici su bili na 39% šuta za tri, imali su 22 ofanzivna skoka, moram da čestitam svojim igračima, pružili su sjajnu utakmicu, hteo bih da čestitam i Nemcima koji su se borili iako su bili na 30 razlike. Igrali su kao u nemačkom šampionatu i Evrokupu u poslednjim utakmicama – izjavio je Obradović.

 


Trener crno-belih je povalio i navijače Partizana.

 Utakmica treba da se igra 40 minuta, da se igra ozbiljno, uvek mora da postoji želja da se igra od prvog do poslednjeg utakmice. Mogu da budem zadovoljan, niko nije igrao više od 23 minuta, a u četvrtak imamo zaostalu utakmicu za Megu, što je važan segment. Svi koji su počeli su igrali izvandredno, ostali su takođe pružili maksimum. U svakoj utakmici ima dobrih i loših stvari. Zahvalio bih se navijačima na sjajnoj atmosferi u ovim teškim vremenima, kada imamo toliki broj zaraženih, voleo bih da mogu da ih pozovem, ali ne mogu, ko god je zdrav i može da dođe, neka dođe… Fenomenalno navijanje, hvala im mnogo stvarno – osvrnuo se na vatrenu podršku Željko.

Partizanu sad sledi meč sa Megom gde neće biti Zagorca, a verovatno ni Miletića i Dangubića.

– Ovo će biti tim, jer Rade ide na kontrolu, tako da neće biti tu. Miletić će biti ponovo testiran. Večeras nije igrao Dangubić zato što je tek imao jedan i po trening, kad uđe u ritam pa će dobiti priliku, da odradi najbolji mogući skauting i odigramo sjajnu utakmicu. Zaslužuju respekt, to su mladi igrači koji žele da se bore i takmiče, treba da imamo pristup i nivo kakav je bio večeras – zaključak je Obradovića.

 


Be the first to comment on "GROBARI U TRANSU: Obradović se OGLASIO posle ubedljive pobede!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*