IMAO JE ŠTA DA KAŽE: Obradović se oglasio posle teške pobede u Zadru!

FOTO: KK Partizan

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović najavio je da će njegovi igrači morati još mnogo da rade i napreduju.

Crno-beli su na otvaranju nove sezone u Zadru slavili trijumf rezultatom 78:73, ali uz možda i neočekivanu dramu i neizvesnost.

„Teška utakmica. Mali detalji su presudili. Imali smo rezultatsku prednost u velikom delu, ali meč traje 40 minuta. Igrao je hrabro Zadar. Pred nama je mnogo detalja koje treba da popravimo i da igrači shvate. Prva pobeda, to je satisfakcija. Moraćemo da radimo na detaljima“, rekao je Obradović posle utakmice.

 


U Zadru je dočekan velikim aplauzom.

„Hvala zadarskoj publici na aplauzu. Zaista sam to i ranije doživeo ovde, ali hvala im na tome. Zadru sve najbolje u narednim utakmicama“, rekao je Obradović.

Trener Zadra Ivan Perinčić bio je zadovoljan, uprkos startnom porazu.

„Odigrali smo timsku košarku, dobru utakmicu, zadovoljan sam sa mnogo stvari. Broj asistencija pokazuje kako da idemo dalje, pokazuje put kojim treba da idemo i da igramo sa svim ekipama u domaćem prvenstvu i ABA ligi. Ima još mnogo posla i stvari da popravimo, ali ovo je obećavajuće. Ponosan sam na igrače kako su odigrali protiv jednog od glavnih favorita u ABA ligi. Presudili su detalji“ rekao je Perinčić.


Be the first to comment on "IMAO JE ŠTA DA KAŽE: Obradović se oglasio posle teške pobede u Zadru!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*