OGLASIO SE POSLE MEČA SA DUNAJSKOM STREDOM: Vujačić je imao šta da kaže!

FOTO: FK Partizan

Fudbaleri Partizana savladali su Dunajsku Stredu sa 1:0 u prvom meču 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Crno-beli su propustili priliku da rivala u Slovačku isprate sa više golova u mreži.

 Odigrali smo dobru utakmicu, svorili veliki broj šansi, zicera, nismo iskoristili te šanse, postigli samo jedan gol, i to je možda ono za čim treba da žalimo – sumira učinjeno u četvrtak uveče odlični štoper crno-belih Igor Vujačić.


– Ali u ostalim segmentima igre, kontrolisali smo meč 90 minuta, nismo dozvolili protivniku da napravi iole ozbiljniju šansu, tako da možemo biti zadovoljni. Idemo sa pozitivnim rezultatom u Slovačku. Sve je na nama.

Vujačić je vodio snažne duele sa napadačima Dunajske Stede.

– To je u opisu moga posla, ne štedim se, ne štede ni oni mene. Ovaj put sam izašao kao pobednik, videćemo kako će biti tamo.

Kakav revanš očekuješ?

– Očekujem identičan meč, nadam se da ćemo imati pristup kao i kod kuće što smo imali, jer nema razloga da ih se plašimo. Videli smo da možemo, tako da je sve na nama.
Da li je ovakav rezultat možda i bolji, zbog opreza u drugoj utakmici?

– Svakako, slažem se. Ja bih potpisao da je bilo 2:0, 3:0, lepše je, ali šta da se radi, ne možemo da biramo rezultat. Stvarali smo šans , nismo postigli više od jednog gola, i kad sve sumiramo moramo biti zadovoljni.

Za 90 minuta nisu imali šansu, šut na gol…

– Kontrolisali smo utakmiciu 90 minuta, dobro smo „stajali“ na terenu, osim tih poslednjih pet minuta kada je možda došlo i do pada koncentracije i umora. Igrali smo izvanredno 85 minuta, izvanredno u polju… Ekipa protiv koje smo igrali je mlada, dobro stoji, odlični pojedinci…


Be the first to comment on "OGLASIO SE POSLE MEČA SA DUNAJSKOM STREDOM: Vujačić je imao šta da kaže!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*