IMAO JE ŠTA DA KAŽE: Stanković zabrninut posle pobede nad Čukom!

Dejan Stankovic
FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde su večeras trijumfovali protiv ekipe Čukaričkog rezultatom 1:0. Trener crveno-belih, Dejan Stanković, dao je izjavu nakon meča.

– Teško je do boda kad neko dođe organizovano, a ima kvalitet takav, hrabrost, poletnost. Igrali smo protiv postavljene odbrane, dosta grešaka je bilo sa naše strane, što zbog terena, što zbog nas samih, bilo je i tenzije, ali tako se osvajaju titule, ne može svaka utakmica da bude lepa, ja sam zadovoljan. Borili smo se do kraja i uspeli  da iskontrolišemo meč – rekao je Stanković.

Golman, Milan Borjan se povredio tokom meča, ali je uspeo da ostane na terenu do kraja utakmice. Stanković je bio zabrninut zbog povrede njegovog kapitena.


– Borjan je prvo osetio bol u mišiću, posle je dobio udarac u potkolenicu. Kapitenski je ostao na terenu, imao je ogromne bolove, ali kao pravi kapiten nije želeo da izađe sa terena. Čeka nas teško gostovanje u Novom Sadu, ali ako hoćeš da bude prvi moraš da pređeš sve prepreke -zaključio je trener Zvezde 

Trener Čukaričkog, Milan Lešnjak, nije bio najzadovoljniji
– Zvezda je kvalitetna, to se videlo. Trudili smo se da stojimo onako kako treba i iz kontranapada da damo gol. Olako smo primili gol, generalno nemam momcima ašta da zamerim – zaključio je Lešnjak.

Naredni meč Crvena zvezda igra protiv Vojvodine u Novom Sadu, a Čukarički protiv Radničkog iz Niša na Banovom Brdu.


Be the first to comment on "IMAO JE ŠTA DA KAŽE: Stanković zabrninut posle pobede nad Čukom!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*