IMAO JE ŠTA DA KAŽE: Iliev se oglasio posle Partizanovog kiksa!

Fudbaleri Partizana napravili su veliki kiks protiv Proletera, odigravši samo 0:0.

Na taj način crno-beli su dozvolili Zvezdi da smanji razliku za dva poena i samim tim trku za titulom ponovo učini zanimljivom.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev izjavio je da planovi kluba iz Humske ostaju isti.


 Ništa se ne menja u našim planovima, i dalje idemo na titulu. Isto smo razmišljali i pre određenog vremena kad smo imali dva boda više. Isto bismo razmišljali i da Zvezda ima dva ili tri boda više, jer to ništa ne garantuje. Imamo dva derbija do kraja. I oni i mi imamo mogućnost da budemo šampioni. Međutim, ako gledamo kvalitet timova, Partizan zaslužuje da bude prvak države – rekao je Iliev za Informer.

U prethodnom večitom derbiju bilo je 1:1, a Iliev smatra da je Partizan morao ubedljivo da pobedi u tom meču.

 Godinama sam u fudbalu, od toga dobar deo u Partizanu i ako sam nešto naučio, to je da derbi ne dobije uvek onaj ko je bolji. Međutim, ako gledamo poslednji derbi, bili smo apsolutno dominantni i trebalo je da pobedimo. Čak je trebalo ubedljivo da pobedimo. Nadam se samo da neće više naići dan kad svim igračima loše ide. Evo, protiv Proletera dosuđen nam je jedanaesterac, a Rikardo je promašio – objašnjava Iliev.

On i pored velikog kiksa nije ljut na igrače.

 Desio se kiks, ali nemojmo sad od toga praviti dramu. Svako ko je ikad igrao fudbal zna da u toku godine mora makar jednom naići loš dan, loša nedelja, jednostavno loš period. Bio je to baš takav dan, kad lopta nije htela u gol. Pritom, igrali smo bez važnih igrača Šćekića i Zdjelara, i to se osetilo. Sa druge strane, golman Proletera branio je kao Spajdermen, sve je uspevao da uhvati. Ako je već moralo da se desi da se okliznemo, onda je dobro što se to desilo sad, pred reprezentativnu pauzu. Igrači će imati vremena i da odmore i da se psihološki vrate u kolosek – zaključio je Iliev.


Be the first to comment on "IMAO JE ŠTA DA KAŽE: Iliev se oglasio posle Partizanovog kiksa!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*