OGLASILI SE CRNO-BELI: Partizan ima PORUKU za sve navijače!

FOTO: FK Partizan

Partizan je u četvrtak uveče eliminisao Soči i plasirao se u plej-of kvalifikacija za Ligu konferencije, a dan nakon meča koji je mogao sputa ambicije crno-belih u UEFA takmičenjima, oglasio se vicešampion Srbije na zvaničnom sajtu i zahvalio se svima koji su bili uz tim.

Izabranici Aleksandra Stanojevića imali su ogromnu podršku sa tribima stadiona u Humskoj, kako od članova sportista iz drugih sekcija Sportskog društva, tako i od najmlađih navijača koji su popunili „Dečiju tribinu“.

„Uz neverovatnu energiju na stadionu, koja je gurala ’Parni valjak’ do nove pobede i finalne runde kvalifikacija za Ligu konferencije, FK Partizan se zahvaljuje svima koji su, kako na stadionu Partizana, tako i pored malih ekrana širom Srbije, regiona i dijaspore, svih 120 minuta (i više) bodrili svoj tim i bili dvanaesti igrač na terenu!


Hvala našim vaterpolistima, seniorima i omladincima, kao i mališanima iz 25 gradova i akademija fudbala koji su, sa svojim trenerima na našoj ’Dečijoj tribini’, prisustvovali ’času’ sportskog fer-pleja i u praksi videli šta znači dati poslednji atom snage za voljeni klub i kada rezultat ne ide u prilog.

Ovo je tek još jedan korak na putu na kome je, do konačnog cilja – grupne faze Lige konferencije, potrebno uložiti mnogo rada, truda, vere i prolivenog znoja za sveti grb!

Sa ljubavlju i verom, do nove pobede!“, stoji u saopštenju na klupskom sajtu.

Crno-beli će završni korak na putu plasman u grupnu fazu imati u duelima protiv portugalske Santa Klare. Prvi meč se igra na Azorskim ostrvima u četvrtak, dok je revanš sedam dana kasnije u Humskoj.


Be the first to comment on "OGLASILI SE CRNO-BELI: Partizan ima PORUKU za sve navijače!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*