PARTIZAN NEĆE DA IGRA KUP! Crno-beli se oglasili posle derbija na Marakani!

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Partizana možda neće igrati Kup utakmicu protiv Crvene zvezde u sredu.

Crno-beli su se, posle poraza od crveno-belih u okviru 1. kola plej-ofa Superlige Srbije rezultatom 3:2, oglasili putem saopštenja koje je objavio PR kluba Biljana Obradović.

 


– Partizan neće igrati Kup utakmicu. Sramni sudija, koji je pokrao i uništio „večiti derbi“ uradio je ono za šta je i poslat. Partizan će razmisliti da li će igrati polufinale Kupa Srbije, jer ne vidimo svrhu da igramo utakmicu gde će neki Pavle Iliće već odrediti rezultat – napisali su crno-beli, a zatim i dodali:

– Sramotni sudija Pavle Ilić je već drugi put zaredom, na sebi svojstven, perfidan i pogan način pokrao fudbalski klub Partizan i uništio 173. večiti derbi. Čovek koji očito nema zrna stida, niti elementarnog sudijskog znanja potrudio se da izmasakrira naš klub i igrače, koji su se muški borili protiv rivala, ali i glavnog arbitra, kao 12. igrača na drugoj strani terena. Posle još jedne utakmice u kojoj nas je isti sudija teško oštetio i onemogućio da pobedimo meč u kome smo u većem delu bili bolji tim i imali vođstvo. Iz tog razloga, fudbalski klub Partizan će u narednim danima odlučiti da li će uopšte igrati Kup utakmicu sa Crvenom zvezdom, jer ne želimo da nas ponovo neki sudijski diletant Pavle Ilić i njemu slični, koje Sudijska organizacija šalje po zadatku, potcenjuju i odlučuju o konačnom rezultatu.

Nema sumnje da nas čeka izuzetno turbulentan period u srpskom fudbalu.

 


Ostaje da se vidi koju će oduku doneti Partizan.

1 Comment on "PARTIZAN NEĆE DA IGRA KUP! Crno-beli se oglasili posle derbija na Marakani!"

  1. Veciti derbi, a oni 90 minuta parkirali autobus ispred svog gola, golove dali iz kontri.Sada opet za svoj poraz kude sudiju, drzavu, politiku. Pri prvom blazem kontaktu ste padali ko neke babe, drugi go Zvezde mozda i jeste bio faul, ali opet intenzitet kojim je Partizanov igrac pao i jacina kontakta ne idu zajedno. Penal za treci gol je definitivan faul. Kontakt i faul je zappocet van 16, ali zavrsen unutar 16, sto je ocigledan kazneni udarac.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*