PARTIZAN PRIHVATIO TERMINE, PA PECNUO ZVEZDU: Crno-beli se oglasili saopštenjem!

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Kao što smo već i objavili, Partizan je prihvatio termine odigravanja finala ABA lige protiv Crvene zvezde.

Finalna serija ABA lige će početi 13. juna, a crno-beli će biti domaćini na prva dva meča.

 


Parni valjak se na svom zvaničnom sajtu oglasio saopštenjem.

– Ranije kupljene dnevne ulaznice za prvi finalni duel protiv Crvene zvezde sa datumom 12.06. važiće za novi datum.

Kao što je od juče poznato, Partizan Mozzart Bet je izričito bio protiv pomeranja ranije određenih termina za početak finalne serije. Iako Klub ne smatra da će odlaganjem od 24 sata iko išta epohalno dobiti ili izgubiti, bila je stvar sportskog duha i principijelnosti da se bude protiv ovakvog scenarija.

Nakon određivanja termina eventualne četvrte i pete utakmice, Partizan Mozzart Bet se obraća ABA ligi da datum odigravanja eventualne „majstorice“ pomeri sa 23. na 22. jun.

Klub je danas dobio službeni dopis Štark arene da je ona 23. juna zauzeta zbog ranije zakazanog koncerta, a u slučaju da baš peta utakmica odlučuje o šampionu regionalnog takmičenja, bio bi ogroman gubitak i za klub i za samo takmičenja da to ne bude spektakl pred 20.000 ljudi u crno-beloj Areni.

Istorija, kao učiteljica života nam kaže da u ne tako dalekoj prošlosti nije bilo problema da jedan klub ima pauzu od 40 dana pre finalne serije, jer drugi klub po prvi i jedini put igrao plej-of Evrolige. I ne samo to, već i da nakon eliminacije dobije deset dana da se posveti odmoru i pripremi finala ABA lige.

Partizan nikada takve ustupke nije tražio niti smatra da ih iko zaslužuje.

Posle stavljanja tačke na bespotrebnu dramu oko termina odigravanja utakmica, Partizan Mozzart Bet poziva navijače da u prve dve utakmice ispune Štark arenu i kao što je već rečeno, sportski i punog srca sa tribina emituju isključivo ljubav prema crno-belima.

Ne bi prvi put bio da neko pokuša da isprovocira navijače Partizana kako bi nakon njihove reakcije profitirao od pražnjenja tribina ili učinio klubu štetu koja se ogleda kroz kazne.

 


Klub apeluje na navijače da ne obraćaju pažnju ni na šta što nema veze sa košarkom, dešavanjima na terenu i podrškom ekipi Partizana Mozzart Bet – stoji na sajtu Partizana.


BONUS VIDEO:

Be the first to comment on "PARTIZAN PRIHVATIO TERMINE, PA PECNUO ZVEZDU: Crno-beli se oglasili saopštenjem!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*