PARTIZAN SE IGRAO FUDBALA: Dominacija Milovanovića, majstorija Pantića i ubedljiva pobeda crno-belih!

FOTO: FK Partizan

Fudbaleri Partizana deklasirali su Koper sa 3:0 u drugom prijateljskom meču na pripremama u slovenačkom Ptuju.

Crno-beli su odigrali nešto slabije prvo poluvreme, i veoma drugo poluvreme te su zasluženo stigli do pobede.

Jedina briga za Aleksandra Stanojevića jeste povreda Bibrasa Natha, koji je morao da napusti teren posle samo 20 minuta igre.


U prvih 45 minuta Partizan je iskoristio jedinu priliku koju je imao, a strelac je bio talentovani Marko Milovanović na dodavanje Jovića.

Isti fudbaler povisio je na 2:0 na startu drugog poluvremena i to majstorskim golom petom. Milovanović je tako za samo pola sata provedenih na terenu postigao dva gola.

Konačnih 3:0 postavio je Danilo Pantić, nakon što je vukao loptu od centra igrališta, nanizao nekoliko igrača Kopra i solo-akciju završio neodbranjivim udarcem.

Stanojević je u prvom poluvremenu pružio šansu sledećim igračima: Stevanović, Živković, Vujačić, Saničanin, Urošević, Šćekić, Zdjelar, Terzić, Natho, Jović, Baždar.

U nastavku su priliku dobili: Popović, Miljković, Đorđević, Ostojić, Brežančić, Smiljanić, Jojić, Marković, Pavlović, Pantić, Štulić.


Be the first to comment on "PARTIZAN SE IGRAO FUDBALA: Dominacija Milovanovića, majstorija Pantića i ubedljiva pobeda crno-belih!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*