TRENER ZA PRIMER: Lalatović pokazao srednji prst Partizanovim navijačima

lalatovic-nenad-cukaricki

Utakmica između Vojvodine i Partizana obilovala je nizom incidenata na terenu u Novom Sadu. O čemu smo već pisali. Pored toga što je viđeno čak devet žutih kartona u meču koji je Vojvodina pobedila iz spornog penala 1:0, dogodila se i tuča po završetku meča kada je najdeblji kraj izvukao fudbaler Partizana Igor Vujačić jer u gužvi dobio udarac u glavu.

Ipak, to nije bilo sve, pošto je malo posle toga trener Vojvodine Nenad Lalatović pokazao je srednji prst navijačima Partizana, što su zabeležili fotoreporteri agencije Starsport.

Na konferenciji za medije dodatno je pojasnio šta se sve dešavalo.

„Znam da će u Nišu biti fokusirani na mene, kao što su bili i u ovom meču. Međutim, moram da im poručim da sam razveden i da nemam ženu. Danas je 21. vek, pa mogu da pročitaju da nisam oženjen, tako da ne znam koga vređaju. Poručio bih im da se edukuju i obrazuju, te da nemaju razloga da vređaju majku moje dece. Ja nemam ženu, sam sam“. istakao je Lalatović.

On smatra da nijednim gestom nije zaslužio uvrede koje mu se upućuju.

„Ne znam šta sam to uradio od kako sam izašao iz tunela. Oni samo u mene gledaju i od prvog do poslednjeg minuta im je poenta samo to da mene vređaju i pobede. Uopšte ne znaju da igraju protiv Vojvodine, već misle da igraju protiv mene. Od prvog momenta, sasvim normalno sam se ponašao i nisam bio nekulturan. Ako sudija prekine utakmicu kad vređaju nekog drugog, zašto je ne prekine kad vređaju mene? Smatram da sam zaslužio da se to desi kad me ceo stadion vređa, zbog svega što sam dao srpskom fudbalu. I ja sam čovek i imam osećanja, te bih voleo da se zabrani da me vređaju i ponižavaju“, naglašava Lalatović.

Šef stručnog štaba Vojvodine smatra da nije adekvatno zaštićen.

„Pošto sam ja u pitanju, nema veze što se čuju uvrede. Gađaju me, vređaju, ponižavaju, vređaju mi dete, bivšu ženu, nazivaju je pogrdnim imenima… Čime sam ja to izazvao i zaslužio? Time što ih pobedim? Na to imam pravo. Apsolutno nijednog trenutka ništa nisam učinio, sve dok oni mene nisu počeli da vređaju. Nikad nisam prvi provocirao, uvek su oni mene. Nisam kriv što me ne vole. Ni ja ne volim njih. Ne mrzim ih, ali iskreno, ne volim ih. Volim kad ih pobedim i uživam u tome“, zaključio je.

A za samo četiri dana isti timovi igraju u finalu Kupa Srbije u Nišu.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete uciniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

1 Comment on "TRENER ZA PRIMER: Lalatović pokazao srednji prst Partizanovim navijačima"

  1. Ovo je nedopustiv gest.Sankcionisati odmah. Da li možete da zamislite da treneri poput Boškova, Miljanića, Osima urade ovako nešto ?

Leave a comment

Your email address will not be published.


*