LALATOVIĆ: Mogu li da iznenadim Zvezdu? Ne znam….

Foto: FK Spartak Subotica

Fudbaleri Spartaka iz Subotice dočekuju ekipu Crvene zvezde u sklopu 19. kola Superlige Srbije, a novopečeni trener Subotičana, Nenad Lalatović, bio je pomalo optimističan na konferenciji za medije pred utakmicu sa crveno-belima.

Podsetimo, Lalatović je na klupu Spartaka seo pre nešto više od mesec dana, a pod njegovim vođstvom klub beleži značajno bolje rezultate, te zauzimaju deveto mesto na tabeli i i dalje su u zoni plej-auta.

 


Lalatović ne osporava da igrati protiv kluba kao što je Crvena zvezda nikada nije lako, ali on obećava da će njegovi igrači dati maksimum i napraviti podvig protiv kluba iz „Ljutice Bogdana“.

„Pitate me možemo li da iznenadimo Zvezdu? Ne znam u ovom trenutku. Zvezda je Zvezda! Imam problema sa kartonima, neće mi igrati dvojica važnih igrača. I to mi zadaje muku. Zvezda je favorit, a mi ćemo dati sve do sebe da napravimo dobar rezultat za Spartak. Teško je iznenaditi Zvezdu, ali može da se desi“, poručio je Lalatović neposredno pred meč sa aktuelnim šampionom Srbije.

Lalatović se u par navrata osvrćao na njegov trenerski mandat u klubu iz Niša, kada je više puta uskratio Crvenu zvezdu za tri boda, a nada se da taj niz može da nastavi i sa Spartakom iz Subotice.

„Kad sam vodio niški Radnički protiv Zvezde jedva su me pobedili. Primio sam gol u 100. minutu. I drugi meč, kad sam bio trener Mladosti Gat, trebalo je da dobijemo. Tada sudija nije dao Geloru Kangi crveni karton. Da mu ga je dao, mi bismo pobedili Zvezdu. Mnogo su se uvek mučili sa mnom i znam da im i danas neće biti lako protiv mene. Posebno što je sledeća utakmica za Zvezdu derbi. A, ja kao bivši igrač Zvezde znam da su utakmice pred derbi najteže“, poručuje Lalatović.

Trener Subotičana svoju šansu vidi u tome što se približava „večiti derbi“, te je ekipa crveno-belih fokusirana na tu utakmicu.

„Zvezda će biti mislima u derbiju, a ne protiv Spartaka. Tu vidim našu šansu. Izvešću najjači mogući sastav. Opet, to ništa ne garantuje jer Zvezda ima veliki fond igrača. Oni mogu da plate jednog igrača 5.000.000 evra, a nama je budžet za ceo tim 1.500.000 evra. Voleo bih da bude pun stadion. Ma, biće. Subota u 16.00 sati. Šta narod da radi u to vreme? Sem da dobro ruča i dođe na utakmicu“, zaključio je Lalatović.

 


Meč između Spartaka iz Subotice i Crvene zvezde igra se u subotu od 16 časova na Gradskom stadionu u Subotici, a očekuje se velika poseta domaćih navijača.

Be the first to comment on "LALATOVIĆ: Mogu li da iznenadim Zvezdu? Ne znam…."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*