STANOJEVIĆ BESAN KAO NIKAD: Ovo je sramota, ne znam da li ću da ostanem!

FOTO: FK Partizan

Fudbaleri Partizana remijem protiv Anortozisa izborili su proleće u Evropi.

Ipak, i pored osvajanja drugog mesta Stanojević posle meča nije bio zadovoljan, ne rezultatom, već navijačima crno-belih.

– Anortozis nas nije iznenadio, ne znam da li ljudi očekuju da pobedimo 3:0, 5:0. Pa naravno da strepite jer vas jedan gol odvaja od proleća. Oni nisu imali šanse, i kad im je lopta kod golmana vi strepite i prirodno je da krenu jače pred kraj. Ne znam kroz istoriju da li smo ikad pobedili lako Kiprane, vi ste novinari, vi znate – rekao je Stanojević na pitanje da prokomentariše povlačenje njegove ekipe pred kraj.


Nadovezao se o meču, a onda kao da je iz njega izbačena erupcija besa, gorčine, ljutnje, razočaranja…

– Ne razmišljamo o žrebu… Razmišljam o borbi za titulu, a kako da napadnemo titulu ako imamo ovakvu atmsoferu. I ne trebamo da idemo na titulu kad od prvog minuta imam negativnu atsmosferu. Šta, treba da se ulagujem navijačima, da ih hvalim, a od prvog minuta negativna atmosfera. Imamo četiri mlada igrača koji se bore kao lavovi. Razočaran sam i tužan, ne interesuje me ko je u klubu, ko je na vlasti, ako si pravi Grobar dođi i podrži ekipu. Ne znam da li uopšte zaslužujemo titulu sa ovakvim ambijentom. Urošević ćopa i neće izađe!

„Sipao“ je gorčinu Stanojević, pitanja nisu bila potrebna…

– Iskreno ne znam da li ću da ostanem sa ovakvom negativom, ovo je sramota. Ne interesuje me ko je u upravi, ko vodi državu, idi bre napolje rešavajte svoje druge stvari, van stadiona. Prvi smo, igramo proleće i ne odgovara vam. Lupaju nam prozore sad posle utakmice, kao nezadovoljni. Pa neću da budem ovde, gledajte koliko dece imamo na terenu. Šta da pričam o utakmici, šta da se borim, za koju titulu, kad ne osećaš podršku, posle koliko godina si u borbu za titulu. Budite bre pozitivni ili se foliramo. Koji smo mi grobari, 500 dođe da gleda utakmice u prvenstvu, ovde momci ginu, po ovakvom terenu, igrali smo evropsku utakmicu…

 


Be the first to comment on "STANOJEVIĆ BESAN KAO NIKAD: Ovo je sramota, ne znam da li ću da ostanem!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*