LALATOVIĆ PORUČIO PARTIZANU: Neka vam ON bude sledeći trener!

Fudbaleri Radničkog iz Niša savladali su IMT sa 3:0 i plasirali se u četvrtfinale Kupa Srbije.

Trener Nišlija Nenad Lalatović je pohvalno govorio o “traktoristima”.

– Želim im da uđu u Superligu, i prošle sezone su to zaslužili. To je tim koji zna šta hoće, mladi su i perspektivni. Na nama je bio veliki pritisak, igrali smo protiv rasterećene ekipe, ali danas su moji igrači odigrali organizovano, dobro, nismo primili gol, plasirali se u četvrtfinale – rekao je Lalatović.

 


U poslednjem meču ove godine Radnički dočekuje TSC, koji je posle Zvezde i Partizana najbolji tim lige.

– Igramo protiv TSC-a veoma bitnu utakmicu. TSC je danas pobedio sa 2:0, moram da ih pohvalim, to je jako organizovan klub, vode ga jako uticajni ljudi koji znaju šta hoće. Gospodinu Janošu Žemberiju čestitam što je istrpeo trenera Žarka Lazetića. Kad je došao u Metalac, on je bio pri dnu tabele. Kad je došao u TSC nije najbolje počeo, nije uspeo da izbori plasman u Evropu, kada je morao da izađe u Evropu. Kada su svi očekivali da će smeniti Lazetića, Žemberi je stao iza njega i Lazetić sada beleži jako dobre rezultate sa TSC-om, oni igraju najlepši fudbal uz Zvezdu i Partizan – rekao je Lalatović.

Usledio je zanimljiv komentar Lalatovića, koji smatra da bi Lazetić trebalo da nasledi Gordana Petrića.

– Znam da mnogi očekuju da ću nešto da kažem da sam ljut, ali ja nisam ljut na Lazetića, to da se unapred zna. Ja Lazetiću želim da posle Petrića bude trener Partizana jer mislim da to zaslužuje. Siguran sam da će to i biti ako nastavi ekipa ovako da mu igra – rekao je Lalatović i dodao:

– Vidi se da kad stanete iza trenera, može da vam se vrati višestruko. Sa Žemberijem je milina raditi. On je stao iza Žarka i to im se vraća ove sezone. Imaju sjajan tim, dobru tranziciju, brze igrače, u sjajnoj su formi… Dugo nisu izgubili, sve do Partizana, kada su zaslužili da pobede.

 


Be the first to comment on "LALATOVIĆ PORUČIO PARTIZANU: Neka vam ON bude sledeći trener!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*