IZNENADIO SVE: Evo šta je trener Sparta rekao o Partizanu!

FOTO: FK Partizan

Fudbaleri Partizana u četvrtak će gostovati Sparti u Pragu u prvom meču 1/16 finala Lige Evrope.

Sparta će Partizan dočekati na svom stadionu, a meč će početi u 21 čas.

Trener češkog velikana Pavel Vrba dao je zanimljivu izjavu uoči duela sa srpskim velikanom.

 


 Pred nama je važna evropska utakmica, želimo da prođemo dalje. Da bismo to uradili, moramo da ostvarimo što bolji rezultat u prvom meču. Imao sam priliku da vidim poslednje utakmice Partizana. To je klasična srpska ekipa, naglašena, jaka na lopti. Imaju veoma dobru ofanzivu sa stranim igračima koji su dinamični. Poštujemo njihov kvalitet, oni to pokazuju u ligi i Evropi. Ali želimo da prođemo dalje – kaže Vrba

Sparta bi u meču sa Partizanom trebalo da bude ojačana igranjem Ladislava Krejčija, koji se nedavno oporavio od povrede, a za vikend je odigrao 30 minuta u remiju sa Plzenjom.

– Lađa Krejči je veoma važan igrač za nas, on je igrač iznad standarda. Takva odluka, pokazao je to u derbiju sa Slavijom. Sačuvali smo ga protiv Plzenja, verujemo da će moći da počne sutra. Imamo dosta utakmica, moramo da radimo sa širim kadrom i da promenimo postavu, inače bi nas to mlelo u budućnosti. Utakmica sa Plzenom je lekcija za nas. Pokazalo nam je da su neki igrači uspevali da pariraju protivniku na nivou evropskih kupova bolje, neki lošije. Bilo je to veoma poučno za nas.

 


Be the first to comment on "IZNENADIO SVE: Evo šta je trener Sparta rekao o Partizanu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*