OBRADOVIĆ OPREZAN: Sledeći protivnik je verovatno najteži

FOTO: KK Partizan/Dragana Stjepanović

Partizan će u slučaju pobede obezbediti mesto u plej-ofu Evrolige.

Trener košaraša Partizana Željko Obradović govorio je pred utakmicu u kojoj će crno-beli dočekati Olimpijakos u petak od 20 časova u okviru 30. kola Evrolige.

 


„Verovatno najteži mogući protivnik iz mnogo razloga. Igraju izvanredno. Za ovo vreme dok smo mi pauzirali odigrali su dve utakmice u grčkom prvenstvu veoma dobro, na način na koji i inače igraju. Ekipa u kojoj se sve zna. Sem primarnog kontranapada, tu je napad „5 na 5″, igraju zaista izvanredno sa velikim protokom lopte i nema praktično nijednog šuta koji nije izgrađen i koji nije dobar šut. Prva stvar koju treba da shvatimo je da ćemo igrati odbranu 24 sekunde i da budemo spremni na to. Što se tiče njihove odbrane, tu su takođe neke zamke u pitanju, probali smo na ova četiri treninga da to pripremimo, pa ćemo videti kako će to da izgleda na utakmici“, istakao je Obradović.

Reč je imao i bek Partizana Jam Madar.

„Srećan sam da se vraćamo da igramo pred punom Arenom, znamo da je rasprodata hala i kakva će biti atmosfera. Daćemo sve od sebe, biće veoma teška utakmica protiv veoma teškog rivala, moramo da budemo spremni na to. Taktički se pripremamo, pričamo, gledali smo video. Analizirali smo šta rade najbolje, pokušaćemo sve da uradimo i defanzivno i ofanizvno da dobijemo meč. Prvi put da smo imali dane za odmor, svi smo došli sveži. Idemo meč po meč“, istakao je Madar.

 


Partizan je trenutno sedmi u Evroligi sa 16 pobeda i 13 poraza.

BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "OBRADOVIĆ OPREZAN: Sledeći protivnik je verovatno najteži"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*