PREDSEDNIK PARTIZANA GRMI: Bajatović pijan pokazivao srednji prst, igrač Vojvodine hteo da „bije srpsku decu“! (VIDEO)

FOTO: KK Partizan

Rukometaši Partizana izgubili su u prvom meču finala plej-ofa ARKUS lige od Vojvodine u Novom Sadu rezultatom 32:28 posle produžetka.

Ipak, duel dva najbolja tima u Srbiji obeležila je ogromna tuča u 26. minutu utakmice posle jednog nešto oštrijeg faula u žaru borbe igrača crno-belih Vuka Lazovića nad Azizom Aidijom.

 


Usledio je žestoki sukob igrača oba tima, a sudije su imale pune ruke posla, pa su Lazoviću pokazale crveni karton, a Bogdanu Radivojeviću iz Partizana i Gregoru Ocvirku iz Vojvodine onaj najgori, plavi karton.

Predsednik crno-belih Željko Perkunić oglasio se na Tviteru povodom ovog nemilog događaja.

– Cigani su to zakuvali pa kao pobedili!!! Rojević trener Vojvodine je sramota za naš rukomet! Aziz hoće da bije srpsku decu, e moja Srbijo! Bajatović mrtav pijan pokazivao srednji prst navijačima Partizana – napisao je Perkunić.

 


BONUS VIDEO:

 


1 Comment on "PREDSEDNIK PARTIZANA GRMI: Bajatović pijan pokazivao srednji prst, igrač Vojvodine hteo da „bije srpsku decu“! (VIDEO)"

  1. Koliki si ti licemer Zujovic je sve zakuvao,Vojvodina imala 6 razlike u tom momentu.Ti si onaj koji vredja predsednika.Nas trener je opsovan i odgurnut sram te bilo svake lazi.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*