NBA: Marjanović raspametio Amere u noći kada je Dončić stigao Džordana

Jeste Luka Dončić ponovo briljirao, vodeći Dalas do nove pobede (i to impresivne, 130:84 nad Nju Orleansom), ali je u tom NBA meču zablistao i Boban Marjanović koji je, uz rekord sezone, raspametio TV komentatore.

Dončić je maestralnim izdanjem u dresu Maveriksa uspeo da stigne Majkla Džordana i Oskara Robertsona koji su dosad bili jedini igrači sa 18 uzastopnih partija u kojima su imali bar po 20 poena, pet skokova i pet asistencija. A to je učinio – kao 20-godišnjak.

Marjanović je i sam izvrsno iskoristioo minutažu protiv „pelikana“, a toliko je mučio talentovanog Džeksona Hejsa da je TV komentator u jednom trenutku za veliku nadu Nju Orleansa rekao „Ima tu nesreću da mora da se nameri na Bobana… I, Boban ga je upravo odveo u školu!“

Marjanovićev saigrač i „brat po visini“ Kristaps Porzings bio je presrećan zbog ovakvog nastupa srpskog centra:

„Ne možete da zaustavite Bobija. Igrao je sjajno u reketu. Tako je velik, tako snažan. Jednom kada dobije loptu pod košem, ne možete mnogo toga da uradite protiv njega“, rekao je letonski as.

A Marjanović se na svemu zahvalio – publici:

„Kada čujete navijače koji vas bodre, oni vas prosto… zagreju. Krv kene da juri kroz vaše telo i napetost nestane“, rekao je Boban Marjanović, čije Dalas Maverikse u nedelju čeka meč sa „srpskim kraljevima“, jer u goste stiže Sakramento, koji je doživeo istorijski krah u završnici meča sa San Antonio Sparsima.

Izvor: Blic sport


Be the first to comment on "NBA: Marjanović raspametio Amere u noći kada je Dončić stigao Džordana"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*