NOVINAR SE OBRUŠIO NA AMERE: Jokić je Medžik i Bird, a vi ga MRZITE! (VIDEO)

nikola jokic
EPA/RHONA WISE

Američki novinar Dan Le Batard privukao je veliku pažnju izjavama o Nikoli Jokiću pred treći meč između Majamija i Denvera u finalu NBA lige!

Le Batard je u svojoj emisiji u sredu, dakle na dan treće utakmice finala (po tamošnjem vremenu), poručio da žali što Jokić nije veća zvezda i misli da zna zašto.

 


Kao da je pretpostavio šta sledi, odnosno da će Jokić izdominirati protiv Majamija i ući u NBA istoriju ovom partijom.

– Imate igrača stranca koji, da je Amerikanac, bio bi zvezda. Bog. Belac koji dominira u NBA? Da, on je belac, ali mi ga ne poznajemo i ne razumem. Odakle on dolazi? Oh, sr**e, kakva je njegova prošlost. Njegova braća, šta? Šta je sve to? Sve je to grubo izvan vašeg verovanja. On je Medžik i Bird i Amerika ga mrzi. ŠTA? – objašnjavao je Batard i dodao:

– Jokić će preteći Garneta i Dovickog sa titulom, biće bolji od Kevina Durenta čija je karijera na zalasku. A ubrzo ćemo govoriti kako je ovaj momak bolji od Džordana, Džejmsa i Karija.

Zanimljivo je i to što se Durent u međuvremenu javio i poručio da misli da Jokić jednostavno ne želi da bude zvezda i da samo želi da bude na relaciji posao-kuća, uživa u konjima i bazenu.

Doduše, taj tvit je nedugo zatim izbrisao.

 


Podsetimo, Denver je u 3. meču finalne serije slavio rezultatom 109:94, a Jokić je utakmicu završio sa tripl-dabl učinkom od 32 poena, 21 skoka i deset asistencija.


BONUS VIDEO:

Be the first to comment on "NOVINAR SE OBRUŠIO NA AMERE: Jokić je Medžik i Bird, a vi ga MRZITE! (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*