POZNATI NOVINAR BLJUJE VATRU: Lažni kapiten je UBICA Partizana! (VIDEO)

FOTO: KK Partizan

Košarkaši Partizana se nalaze nadomak eliminacije iz Evrolige.

Crno-beli su prošle nedelje savladali u četvrtak Albu u Berlinu rezultatom 94:83, ali ostali rezultati nisu išli u njihovu korist.

 


Anadolu Efes je savladao Fenerbahče u gostima, a Baskonija Real u Madridu.

Da bi se domogao plej-ina, Partizan mora da se nada pobedi Zvezde nad Efesom u Istanbulu, a da onda savlada Valensiju u „Beogradskoj areni“.

Poznati novinar Željko Pantić prokomentarisao je Partizanovu sezonu u elitnom takmičenju i kao glavnog krivca za, verovatnu, eliminaciju označio je kapitena Kevina Pantera.

 


„Kevin Panter je ubica treće uzastopne evropske sezone Partizana. Njegova odluka da ne sluša Željka Obradovića i da ne faulira igrača protiv Bajerna na kraju će se ispostaviti kao ključni momenat ove evroligaške sezone Partizana, koja nominalno stoji o utakmici između Efesa i Crvene zvezde koja je izgubila osam od poslednjih devet utakmica, koja čak i da želi da pomaže Partizanu, a ne želi. Tako da ne znam da li Kevinu Panteru treba dati povišicu i nakon ove sezone. Kamo sreće da je Partizan imao više strpljenja sa nekim Tristanom Vukčevićem i da nije šašoljio najveću štetočinu u istoriji Partizana. Ovako, u tri godine, tri ubijene evropske sezone“, rekao je Pantić u svojoj emisiji.

Be the first to comment on "POZNATI NOVINAR BLJUJE VATRU: Lažni kapiten je UBICA Partizana! (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*