MILJENIK DELIJA BLJUJE VATRU: Afrička SNS Zvezda obrukala je sve nas verne navijače!

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde su doživeli još jedan poraz u Ligi šampiona.

U četvrtom kolu grupe G drugi put ih je savladao Lajpcig, ovoga puta sa 2:1, pa su brojni navijači crveno-belih ostali razočarani.

 


Nezadovoljan je i bivši kapiten Zvezde i nekadašnji reprezentativac Srbije Ognjen Koroman, koji je još jednom jasno rekao šta misli.

Koroman je i u prošlosti znao da kritikuje kada nešto ne valja. Uradio je to i sada, doduše reči kritike je uputio onima koji su, kako je rekao, do ovoga doveli srpskog šampiona.

– Ne želim da kritikujem svoj voljeni klub, već samo one koji su doveli do ovoga, jer sam pre svega pravi zvezdaš, bez interesa. Nisam kao ovi iz uprave koji sede tu samo zarad svojih interesa i interesa vlasti da bi što više opljačkali klub (zgrade po Senjaku, Beograd na vodi, stanovi u Atini, mafijanje sinova, zaštita BIA)… Staćemo ovde – počeo je Koroman na Fejsbuku.

Onda je u dahu nastavio.

– Evo, došlo nam je na naplatu, ako Bog da, doći će i njima lično na naplatu. Naša Terzina afrička SNS Zvezda sa najvećim budžetom u istoriji kluba od preko 80 miliona evra obrukala je sve nas iskrene zvezdaše – zaključio je Koroman.

 


Da podsetimo, crveno-beli su u ovosezonskom izdanju Lige šampiona uzeli svega jedan bod, onaj protiv Jang bojsa kod kuće. Posle četiri kola su ispali iz priče za prolazak u nokaut fazu elitnog takmičenja, pa im ostaje borba sa Švajcarcima za treće mesto i eliminacionu fazu Lige Evrope.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

*