ČOVIĆ PONOVO BLJUJE VATRU: Da sam bio zdrav peti meč finala se ne bi odigrao, Partizan palio sveće za mene ispred Arene!

Youtube.com/printscreen

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović dao je opširan intervju „Jurohupsu“.

On se dotakao brojnih aktuelnosti, a govorio je i o svom zdravstvenom stanju i mogućoj ostavci zbog njega.

 


– Da, veoma moguće. Imao sam jednu ozbiljniju operaciju tokom petog meča finala ABA lige, nije mogla da se odloži. Da sam bio zdrav i da sam bio prisutan, peti meč se ne bi ni odigrao zbog nekih stvari koje nemaju veze sa sportom. Dobro, to je sada prošlost i za one koji se brinu za moje zdravlje, dobro sam. Ulazimo veoma ambiciozno u novu sezonu, želimo dobre rezultate. U tome smislu, želimo da napravimo novi korak u Evroligi.

On ima jasnu viziju crveno-belih.

– Kada sam postao predsednik Zvezde, dugovi su bili milionski, tačnije 15,6 miliona, verujem da to mnogi znaju. Ono što smo prošli i gde smo sada, Zvezda je danas poštovan evropski klub, član porodice Evrolige koji je sposoban da rasproda Arenu. Klub je osvojio 22 trofeja u 12 godina. Podsetiću vas da je ovaj klub doveo košarku u Srbiju preko Nebojše Popovića, Bore Stankovića i profesora Nikolića, osvojen je 21 kup u periodu od 1945. do 2011. godine. To govori samo po sebi šta radimo i koliko smo podigli klub. Vidim Zvezdu kao stabilan klub sa A licencom Evrolige, sa stabilnim budžetom i očigledno je da idemo u tom pravcu.

Dotakao se i odnosa sa Partizanom, i neprestanih tenzija na relaciji dva kluba.

– Ne znam, moraćete da pitate ljude iz Partizana zbog čega se to događa. Smirivanje tenzija se postiže konkretnim akcijama, a ne rečima. Znate, pre pete utakmice finala ABA lige oni su zapalili sveće za mene ispred Štark arene dok sam ja prolazio kroz komplikovanu operaciju. Mislite li da je to normalno – rekao je Čović, potom se nadovezao i na situaciju u vezi sa Fakundom Kampacom:

 


– Ili vršenje pritiska sa dezinformacijama upućenim evroligaškim klubovima od strane Zorana Savića, i mnoge druge stvari, kao ono što se sada događa u slučaju Mirotića, gde se laži i spinovi plasiraju na štetu Crvene zvezde. Nikola je izvanredan čovek, filantrop koji zaslužuje najbolje i mi mu to upravo i želimo. Ali reći da mu neko preti kako ne bi otišao u drugi klub. To je ludilo. Mi smo za normalne odnose i rivalstvo samo na košarkaškom terenu – zaključio je on.

BONUS VIDEO:


0

3 Comments on "ČOVIĆ PONOVO BLJUJE VATRU: Da sam bio zdrav peti meč finala se ne bi odigrao, Partizan palio sveće za mene ispred Arene!"

  1. Covic,Terzic i njihov vlasnik mali vuk….ne postoji veci smrad na planeti

  2. Spomenjujete Nebojše Popovića, Bore Stankovića i profesora Nikolića. Te njihove zvezde nema več davno od kada je nastala Fmp zvezda i svi znamo kako. Pozz

  3. Ti si bre najljigavije stvorenje u našoj lepoj zemlji i da nije još ljudi poput tebe bila bi milina.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*