DEGENEK: Svake noći ću sanjati da prolazimo grupu!

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde naredne sezone igraće u grupi G Lige šampiona zajedno sa Mančester sitijem, Lajpcigom i Jang Bojsom.

Mogao je srpski šampion da prođe dosta bolje, ali mogao je i gore.

 


Svoje utiske sa žreba sumirao je Miloš Degenek za Mozzartsport.

„Mogli smo možda i bolje da prođemo. Ona grupa gde je Sevilja je bila baš po našoj meri. Možda i ona gde su Real Madrid i Napoli, ali ovako nije loše“, rekao je on, a potom i dodao:

„Siti je jedna od najboljih ekipa na svetu. Ali sa Lajpcigom i Jang Bojsom može da se igra naš fudbal. Očekujem dobar fudbal. Znamo da Lajpcig i Salcburg pod Rozeom igraju sličan fudbal. Visok presing i trče kao navijeni. Šta reći o timu koji je deklasirao Bajern u Superkupu. Biće mnogo teško kod njih, ali na Marakani je drugačije. Mi sigurno nećemo da odustanemo. Čovek mora da veruje u nešto da bi to ostvario. Svake noći ću leći u krevet i verovati da možemo da prođemo grupu. Moramo da verujemo. Jer ko je uopšte verovao da će Maroko doći do polufinala“.

Čekaće Miloša Degeneka i ostatak odbrane Crvene zvezde veliki posao i susreti sa Erlingom Halandom.

 


„Biće mnogo, mnogo teško. Ali ja verujem u prolaz. Samo ne znam da li ćemo biti prvi, drugi ili treći u grupi. Ili možda nećemo ni to. Samo vera i jedva čekam da počne. Ne smo ni u jednom trenutku da pomislimo da je nemoguće. Pa Kopenhagen je prošle godine igrao bez golova sa Sitijem“.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:


Be the first to comment on "DEGENEK: Svake noći ću sanjati da prolazimo grupu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*