PUTUJ EVROPO I NE MISLI NA PARTIZAN: Crno-bela nemoć u polupraznoj Humskoj!

Fudbaleri Partizana završili su neslavno učešće u Evropi za ovu sezonu.

Crno-beli su posle debakla od 5:0 u Farumu na svom terenu izgubili od Nordsjelanda rezultatom 1:0.

 


Trener danskog tima je ostavio na klupi trojicu najboljih igrača iz prvog susreta, ali je Nordsjeland i pored toga potpuno razbio Partizan koji je delovao nemoćno.

Ništa nisu uspeli da urade izabranici Igora Duljaja, nije da se nisu trudili već nisu mogli da se nadmeću, što je dodatni poraz za srpski fudbal koji je ionako na niskim granama.

Poseta je bila slaba, doduše zbog bojkota „Grobara“ koji su pred meč imali i protestnu šetnju uz uzvike „Uprava napolje“, a ono malo navijača u Humskoj nije ni imalo mnogo toga da vidi.

U prvih desetak minuta nije bilo prilika, a onda je prvi šut na gol uputio Natho, da bi primat na sredini terena preuzeo Nordsjeland i sve nekako krenulo na njihovu vodenicu od tog trenutka.

Osman je u 30. minutu lako matirao Jovanovića iz peterca i Nordsjeland je u Beogradu poveo sa 1:0, a ukupnim rezultatom poveli su 6:0 i nisu planirali da se tu zaustave.

 


Mogli su Danci da postignu još barem dva gola do 40. minuta, ali je dobro za Partizan što tako nešto nisu učinili.

Do kraja utakmice nismo videli gotovo ništa. U drugom poluvremenu nemamo niti jednu šansu da izdvojimo, ali zato imamo jedan negativan momenat.

Nemanja Nikolić je u igru ušao u 71. minutu i za 12 minuta dobio dva žuta kartona bez ikakve potrebe i dobio isključenje. Partizan je ostao sa desetoricom i uz zvižduke nekolicine navijača završio sezonu u Evropi.

Be the first to comment on "PUTUJ EVROPO I NE MISLI NA PARTIZAN: Crno-bela nemoć u polupraznoj Humskoj!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*