DVOSMISLENA IZJAVA: Degenek na ČUDAN način obrazložio crveni karton!

FOTO: FK Crvena zvezda

Defanzivac Crvene zvezde Miloš Degenek bio je tragičar u duelu sa Midtjilandom.

On je u 12. minutu zaradio direktan crveni karton, nakon što je loše reagovao i kao poslednji igrač odbrane sa leđa povukao Gustava Isaksena.

„Loše sam reagovao. Trebalo je i morao sam da budem brži. Nedostajao mi je metar i po, dva, koje sam izgubio u okretu, što je iskoristio Isakson i pobegao“, rekao je Degenek za „Sportski žurnal“ i dodao:


„Mister Stanković je tražio od nas da čim Danci prime loptu, mi brže krenemo pozadi. To nisam uradio u 12. minutu… Očekivao sam da će u tom momentu Dragović biti iza mene. Pogrešio sam. Morao sam da krenem sekund ranije.“

Degenek kaže da bi Zvezda slavila – da nije dobio crveni karton.

„Reagovao sam kako sam mislio da je najbolje za ekipu. Mislio sam da je bolje da dam Milanu Borjanu i živom zidu priliku da spasu situaciju slobodnim udarcem. Ostaje lutrija da li bi Isakson postigao gol, da sam ga pustio. U tom 12. minutu mislio sam da je najbolja stvar da ga fauliram. Sa druge strane, uveren sam da je napadač Mitjilanda postigao gol i da smo ostali ’11 na 11′, da bismo preokrenuli do kraja do utakmice“, rekao je Degenek.

Postavlja se pitanje zbog čega je onda Degenek odlučio da svesno dobije crveni karton, ukoliko je bio uveren u trijumf Zvezde da je Isakson postigao gol…


3 Comments on "DVOSMISLENA IZJAVA: Degenek na ČUDAN način obrazložio crveni karton!"

  1. Bilo sta bilo 90 % igraca bi tako odreagovalo.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*