POLUDELI ZA SRPSKOM KOŠARKOM: Poljaci stižu na utakmice Partizana i Zvezde!

Navijači Partizana i Crvene zvezde poznati su kao jedni od najvrelijih navijača u evropskog košarci.

To zna cela košarkaška Evropa, a između ostalih i Poljaci.

Na popularnom košarkaškom portalu u ovoj zemlji pod nazivom „Poljski koš“ se na naslovnici „obrela“ ponuda pod nazivom Balkan Tour 2021 u kojoj se čitaoci pozivaju na put u Beograd u decembru ove godine, a sve kako bi se uživo gledale utakmice Partizana u Evrokupu i Crvene zvezde u Evroligi.


„Srbija, ludilo na tribinama, legendarni klubovi Partizan i Zvezda, dolazi Barselona, treneri Željko Obradović i Šarunas Jasikevičijus, gostujući meč Šljonska, panorama Beograda“, redom nabrajaju na ovom sajtu šta bi to zainteresovani mogli da vide u prestonici Srbije.

Glavni događaj je dolazak poljskog Slaska na megdan Partizanu, ali su navijači odlučili da u prestonici Srbije i dan više kako bi uživo pratili i duel između Crvene zvezde i Barselone.

Polazak je planiran za 14. decembar, a povratak dva dana kasnije. Cena, prava sitnica – 1.999 poljskih zlota, što je oko 50.000 dinara. U paketu se nalaze i karte za oba meča.

Poljski navijači neće doći sami u Srbiju, već će stići u pratnji Kamila Hanasa, koji je na početku karijere nosio dres Slaska iz Vroclava.

Nema šta, veliki plus i dokaz da je Srbija i dalje zemlja košarke.


Be the first to comment on "POLUDELI ZA SRPSKOM KOŠARKOM: Poljaci stižu na utakmice Partizana i Zvezde!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*