STIGAO POVREĐEN: Evo kada će Spajić debitovati za Zvezdu!

FOTO: FK Crvena zvezda

Uroš Spajić, iskusni srpski štoper, predstavljen je u Ljutice Bogdana kao novi fudbaler Crvene zvezde.

Spajić se vratio u Crvenu zvezdu posle deset godina i na samom predstavljanju bio je oduševljen povratkom među crveno-bele.

Spajić se trenutno nalazi u procesu oporavka od teške povrede i kako ističe, očekuje da se vrati na teren u martu ili početkom aprila.

 


„Oporavak ide dobro, odlično, ide svojim tokom. Radio sam pre dve nedelje magnetnu i sve je u redu. Sada samo korak po korak. Radim na jačanju noge, mislim da je optimalno, očekujem da u martu spreman u potpunosti zaigram. Sve to zavisi od noge, možda bude brže, možda kasnije, ali sve je u redu i ide kako treba“, rekao je Spajić.

„Do sada je Zvezda pokazala da ima odlične fudbalere, ubedljivo smo prvi na tabeli i nadam se da ćemo tim putem nastaviti i da ćemo osvojiti titulu, pa da se spremimo za Ligu šampiona. Nadam se najboljem, da ćemo imati dobru sezonu do kraja i da se pripremimo za ono pravo“, dodao je Spajić.

Spajić se sada vraća u Zvezdu kao znatno iskusniji fudbaler.

„Pritisak je uvek igrati za Zvezdu, vraćam se sa većim iskustvom kada sam bio 19-godišnjak. Osećaj je predivan, vratio sam se kući, osećam se lepo, direktor me je proglasio najboljim igračem omladinske škole pre dosta godina, 15 godina. Verujem da iskustvom i kvalitetom mogu da doprinesem ekipi“, kazao je Spajić.

„Dodatni motiv je bio povratak po dečački san, prošao sam sve kategorije Zvezde, a jedino gde nisam bio šampion je prvi tim. Vratio sam se da osvojim Superligu i da zaigram Ligu šampiona pred našim navijačima.“

 


Be the first to comment on "STIGAO POVREĐEN: Evo kada će Spajić debitovati za Zvezdu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*