NOVI „ĐOKER SLEM“ OSTAO SAMO SAN: Novak posle dva dana i velike borbe poražen od Tima!

Favorit broj 1.... Novak Đoković

Meč dostojan polufinala Rolan Garosa. Pun naboja i preokreta, odličnih poena, ali i grešaka na obe strane, baš kao i sudijskih. Naposletku Dominik Tim je savladao Novaka Đokovića sa 3:2 u setovima (6:2, 3:6, 7:5, 5:7, 5:7).

Dva dana je meč trajao… Svega je bilo. Novak je kaskao za Timom u petom setu, i taman kada je delovalo da će meč preokrenuti u svoju korist Austrijanac je uspeo da slavi, iskoristivši treću meč loptu.

Ono što se dešavalo na terenu danas je bilo vrlo zanimljivo, s obzirom da su oba tenisera od prvog trenutka krenula silovito.

Đoković je uspeo da dođe do izjednačenja, ali je potom Tim u trećem setu uspeo da slavi sa 7:5, i povede u setovima 1:2.

U sledećem setu, obilje brejkova, ono što je najvažnije, Novak je uspeo da napravi jedan više i da slavi sa identičnim rezultatom kojim je poražen u trećem setu.

Zanimljivo je da je Timu ovo bio prvi meč u pet setova, i definitvno će ga pamtiti.

Imao je 4:1, meč je prekinut zbog kiše i vetra na duže od pola sata, ta pauza je Srbinu više godila pa je brzo stigao do 4:4. Novak je uspeo da spasi dve meč lopte, ali treću nije pa je tako Austrijanac zakazao finale sa Rafaelom Nadalom.

1 Comment on "NOVI „ĐOKER SLEM“ OSTAO SAMO SAN: Novak posle dva dana i velike borbe poražen od Tima!"

  1. Pa šta da se radi…. PA I NAŠ NO1LE je samo čovek od krvi i mesa! Ništa zato, idemo na osvajanje novog 5. po redu Wimbeldona!!!!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*