VULETIĆ PONOVO OPLEO PO ZVEZDI I NJENOJ TITULU: Reč je o abortičnom pokušaju da se “odluka nedonošče” sakrije od javnosti!

Crvenoj zvezdi je pre meseca dana na sednica Skupštine Fudbalskog saveza Srbije dodeljena titula prvaka države iz 1946. godine, međuvremenu, u Humskoj 1 su, kao zainteresovana strana, najavili da će se obratiti Upravnom sudu, kako bi oborili pomenutu odluku.

Međutim, u ovom trenutku ruke su im vezane, jer trag o tome šta se dešavalo pre skoro meseca dana – ne postoji!? Bar tako uveravaju crno-beli.

– Partizan već deset dana čeka otpravak odluke Skupštine FSS o dodeli i priznavanju titule iz 1946. Crvenoj zvezdi, kao trofeja nacionalnog ranga. Kako odluka i dalje nije objavljena u službeno glasniku FSS “Fudbalu”, kako nje nema nigde u otpravku bilo koje od zainteresovanih strana, kako generalni sekretar Jovan Šurbatović i predsednik Komisije za pravna pitanja Dejan Šuput danima ćute na zvaničan pisani podnesak Partizana, zahtev da se dostavi ova blasfemična odluka tako izražavam osnovanu sumnju da je reč o abortičnom pokušaju da se “odluka nedonošče” sakrije od javnosti i tako osujeti najava Partizana da podnese tužbu Upravnom sudu Republike Srbije protiv FSS i njegove odluke, međutim… Kao što sam rekao ranije, ostajem pri stavu – no pasaran – rekao je prof. Vladimir Vuletić, potpredsednik Partizana.

Komentari na "VULETIĆ PONOVO OPLEO PO ZVEZDI I NJENOJ TITULU: Reč je o abortičnom pokušaju da se “odluka nedonošče” sakrije od javnosti!"

Ostavite vaš komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.


*