VULETIĆ PONOVO OPLEO PO ZVEZDI I NJENOJ TITULU: Reč je o abortičnom pokušaju da se „odluka nedonošče“ sakrije od javnosti!

Vladimir Vuletić

Crvenoj zvezdi je pre meseca dana na sednica Skupštine Fudbalskog saveza Srbije dodeljena titula prvaka države iz 1946. godine, međuvremenu, u Humskoj 1 su, kao zainteresovana strana, najavili da će se obratiti Upravnom sudu, kako bi oborili pomenutu odluku.

Međutim, u ovom trenutku ruke su im vezane, jer trag o tome šta se dešavalo pre skoro meseca dana – ne postoji!? Bar tako uveravaju crno-beli.

– Partizan već deset dana čeka otpravak odluke Skupštine FSS o dodeli i priznavanju titule iz 1946. Crvenoj zvezdi, kao trofeja nacionalnog ranga. Kako odluka i dalje nije objavljena u službeno glasniku FSS „Fudbalu“, kako nje nema nigde u otpravku bilo koje od zainteresovanih strana, kako generalni sekretar Jovan Šurbatović i predsednik Komisije za pravna pitanja Dejan Šuput danima ćute na zvaničan pisani podnesak Partizana, zahtev da se dostavi ova blasfemična odluka tako izražavam osnovanu sumnju da je reč o abortičnom pokušaju da se „odluka nedonošče“ sakrije od javnosti i tako osujeti najava Partizana da podnese tužbu Upravnom sudu Republike Srbije protiv FSS i njegove odluke, međutim… Kao što sam rekao ranije, ostajem pri stavu – no pasaran – rekao je prof. Vladimir Vuletić, potpredsednik Partizana.

Be the first to comment on "VULETIĆ PONOVO OPLEO PO ZVEZDI I NJENOJ TITULU: Reč je o abortičnom pokušaju da se „odluka nedonošče“ sakrije od javnosti!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*