LE TALEK: Mnogi drugi će primiti šest golova od PSŽ!

damien-le-tallec-crvena-zvezda-red-star-damijen-letalek

Fudbaler Monpeljea Damjan Le Talek rekao je da će Pari Sen Žermen ima kvalitet da napuni mreže mnogih timova na svom terenu.

Francuski Telegram prenosi razgovor o karijeri momka koji je dve godine nosio dres srpskog šampiona Crvene zvezde i još uvek prati njene igre.

Le Talek je poraz Zvezde 1:6 od PSŽ, u drugom kolu grupe C Lige šampiona pratio uživo sa Parka prinčeva.

„Stigao sam u februaru 2016. i hteo sam da se vratim u Zapadnu Evropu, u tim koji ima mnogo navijača. Osvojili smo dve titule, igrao sam Ligu Evrope, a tim je prošao kvalifikacije za Ligu šampiona. Bilo je i derbija sa Partizanom, koji je među ‘najžešćima’ u Evropi. Igrao sam 104 utakmice za dve godine i prošlo je stvarno lepo. U sredu sam bio na Parku prinčeva na poziv kluba. PSŽ je PSŽ. Mnogi drugi će primiti šest golova od njih“, rekao je Le Talek.

Francuz je pričao između ostalog i o svojim epizodama u Rusiji i Ukrajini, kako ga je pucanje ligamenata sprečilo da se nametne u Borusiji Dortmund i da nije dobio priliku u Renu tokom prve profi godine u tom klubu.

Iskustva koja je 28-godišnji Le Talek stekao kaže da su uglavnom lepa i da ga je sportski direktor kluba Bruno Karoti pratio dve godine pre povratka u Francusku.

U Monpeljeu je za sada dobro počelo, a Le Talek se već upisivao i u strelce za svoj novi klub.

B92

Be the first to comment on "LE TALEK: Mnogi drugi će primiti šest golova od PSŽ!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*