DELIJE NA NOGAMA: Zvezda dovodi ŠEST Afrikanaca!

FOTO: FK Crvena zvezda

Skauting tim Crvene zvezde proveo je dve nedelje u Nigeriji, gde je sa velikom pažnjom ispraćen ogroman broj talentovanih fudbalera.

Šef skauting sektora crveno-belih Marko Mitrović, kao i njegovi bliski saradnici Nikola Vračević i Miloš Milojević proveli su 14 dana u najmnogoljudnijoj afričkoj državi, kako bi pronašli pojačanja za tim iz Ljutice Bogdana.

Oni su tokom te dve nedelje obišli Port Harkort, Enugu, Abudžu i Lagos, a u Srbiju su se vratili sa spiskom od desetak imena potencijalnih pojačanja prvaka naše zemlje, prenosi „Mozzart sport“.


Glavno mesto na kom je ovaj trio tražio nigerijske bisere bio je turnir u Port Harkortu, na kom su najtalentovaniji niogerijski fudbaleri bili podeljeni u 15 timova.

Na kraju turnira je izvršena dodatna selekcija, a igrači koji su se najbolje pokazali na svojim pozicijama su podeljeni u četiri ekipe odmerili snage jedni sa drugima.

Kao što smo već naveli, Zvezdini skauti su se u Beograd vratili sa dvocifrenim brojem potencijalnih pojačanja, a ideja u klubu je da se na kraju šestorica od njih dovedu.

Navodno, dvojica bi se kalili u prvom timu Grafičara, dvojica u omladinskoj selekciji Crvene zvezde, a poslednja dvojica bi šansu dobili u omladincima Grafičara.


Be the first to comment on "DELIJE NA NOGAMA: Zvezda dovodi ŠEST Afrikanaca!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*