OVAJ POZNATI GLUMAC JE BRAT OSTOJE MIJAILOVIĆA: Ovo mnogi ne znaju!

FOTO: KK Partizan

Košarkaši Partizana u četvrtak od 20:30 biju važnu bitku protiv Anadolu Efesa u okviru 27. kola Evrolige.

Dan pred meč u „Štark areni“ Ostoja Mijailović bio je gost u emisiji „Exkluziv NIGHT“ na TV Prva.

 


Njemu je društvo pravio poznati i popularni srpski glumac Andrija Kuzmanović, koji je i sam veliki navijač Partizana.

Njih dvojica su ovoj emisiji otkrili da su braća, i to veoma bliska.

– Andrijina baka, mama njegovog pokojnog tate, i moj deda Ostoja, po kome sam ja dobio ime, su bili brat i sestra. Nažalost, niko od njih više nije živ, ali mi smo bili i ostali braća – ispričao je Mijailović tokom gostovanja u emisiji „Ekskluziv najt“, a potom i dodao:

– Mi smo od detinjstva partizanovci. Ima kod nas u familiji i onih koji navijaju za onaj drugi klub, ali mi ih volimo kao da su partizanovci, ne razdvajamo familiju po bojama.

Kuzmanović je otkrio kako je zavoleo crno-bele boje.

– Moj tata Radojica je bio veliki navijač Partizana, ali me je on i naučio da ne mrzim nijedan klub iz Srbije. On je bio baš veliki partizanovac, družio se sa fudbalerima i košarkašima Partizana i zbog prirode posla, bio je koreograf narodnih igara, sretao se sa ljudima što po ministarstvima kulture ili u nekim emisijama… Sportisti su imali nekada obavezno pozorište, kulturni koncerti, uzdizanje na nivo da im to bude normalno da nešto pročitaju, vide, čuju, a da ne bude samo sport. Otac me je vodio na JNA i u Pionir, bili sam mnogo puta kada sam bio mali, i ostala je ta ljubav prema Partizanu, ali čista, bez mržnje prema bilo kome.

 


Priznao je da bi voleo da glumi Željka Obradovića, ali i svoga brata Ostoju.

– Ja kao glumac volim kad mi daju kompleksan zadatak, volim kada je taj čovek višeslojan. Žoc je jedna od najinteresantnijih figura u Evropi, ne samo meni, nego i mnogim glumcima iz regiona – poručio je Kuzmanović i dodao:

– Bilo bi mi interesantno da odigram mog brata, jer znam koliko je višeslojan i znam koliko stvari mora da izdrži na dnevnom nivou i koliko stvari mu prolazi kroz ruke, kroz glavu. To su veliki tereti. Ljudi ne kapiraju, sve je to je super, kad dođu i vide veliku, renomiranu evropsku utakmicu, misle da je bilo olako napraviti i dovesti sve te ljude u Beograd – zaključio je Kuzmanović.

Be the first to comment on "OVAJ POZNATI GLUMAC JE BRAT OSTOJE MIJAILOVIĆA: Ovo mnogi ne znaju!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*