POZNATI GLUMAC ŠOKIRAO SRBIJU: Da sam navijač Partizana, zgazio bih Pantera na pešačkom!

FOTO: KK Partizan

Kevin Panter jedan je od najvećih ljubimaca navijača Partizana.

Kapiten crno-belih odigrao je neke fenomenalne utakmice za Partizan, ali će ostati upamćen i po haosu u kom je učestvovao u plej-of seriji Evrolige prošle sezone u kojoj je četa Željka Obradovića posle vođstva od 2:0 poražena od Reala sa 3:2.

 


Madriđani su kasnije postali šampioni Evrope, a navijači Partizana i dalje se pitaju „šta bi bilo, kad bi bilo“. U podkastu Sport Kluba „Večiti u Evroligi“ gost je bio glumac Milan Kalinić, poznat kao veliki navijač Crvene zvezde, koji se dotakao situacije sa meča koji je zapečatio sudbinu Partizanu prošle sezone. Njegova izjavao o Kevinu Panteru uzburkala je javnost.

– Ja da sam navijač Partizana, govorim za prošlu godinu, bez obzira što je on ljubimac publike i odličan igrač, ja bih verovatno Pantera zgazio kolima na pešačkom prelazu. Zato što Partizan prošle godine, samo zbog Pantera i onog glupog poteza ne samo da nije otišao na fajnal-for, već nije ni osvojio Evroligu – rekao je Milan Kalinić za Sport Klub, pa dodao:

 


– Ja gledam utakmicu i vidim da Partizan dobija i kažem, da li je moguće, osvojiće Evroligu. Ja kao navijač Zvezde kažem šta može da se desi, koje čudo i desi se Panter.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sportextra.net (@_sportextra)

Be the first to comment on "POZNATI GLUMAC ŠOKIRAO SRBIJU: Da sam navijač Partizana, zgazio bih Pantera na pešačkom!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*