ŠPANCI SU DNO DNA: Egzum je bolji glumac od Di Kaprija! (FOTO)

FOTO: KK Partizan

Dok im siledžija Geršon Jabusele sedi u komšiluku i normalno trenira i igra utakmice, španski mediji se bave Danteom Egzumom.

Iako su svi koji imaju oči mogli da vide da je plejmejker Partizana bio žrtva divljačkog nasrtaja takozvanog košarkaša Jabuselea, kolege iz Španije smatraju da je Australijanac lažirao povredu.

 


Pablo Erero, novinar „Radija 5“ i portala „24 Segundos en Blanko“, specijalizovan za KK Real Madrid, sumnja u istinitost preloma tetive nožnog prsta Partizanovog beka.

– Doktori sa svih strana sveta stižu u Beograd da prouče slučaj Lazara (prim. aut. lik iz Biblije) Dantea Egzuma. Od hodanja na štakama sa pokidanim ligamentom u četvrtak preko hramanja na jednoj nozi u petak pa do igranja bez problema u utorak. Sjajna gluma. Ovo nije uspeo ni Di Kaprio u „Vuku sa Vol Strita – napisao je španski novinar.

Španci su još jednom pokazali da za sram ne znaju, a i potvrdili su da su spremni na sve samo kako bi stigli do pobede, koju u ovom slučaju nikako ne zaslužuju.

Ostaje nam da Partizanov Di Kaprio u utorak zajedno sa svojim saigračima odsvira posmrtni marš Realu za ovu sezonu u Evroligi.


Treći duel na programu je u utorak u Štark areni sa početkom od 20:30.

BONUS VIDEO:

 


1 Comment on "ŠPANCI SU DNO DNA: Egzum je bolji glumac od Di Kaprija! (FOTO)"

  1. pola sata jurio ya Panterom , a ond aisetio da boli jedan deo noge …pa sam odlucio da je zglob

Leave a comment

Your email address will not be published.


*