MILOJEVIĆ: Nikome nije prijatno posle poraza

FOTO: FK Crvena zvezda

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je danas da je jako dobro što u profesionalnom fudbalu brzo dolazi naredna utakmica i nema mnogo vremena ni za radost, ni za tugu.

Zvezda sutra gostuje Zemunu u 11. kolu Superlige sa još „svežim ranama“ posle poraza od Pari Sen Žermena u Ligi šampiona 6:1.

– Nikome nije prijatno posle izgubljene utakmice, ali što pre dignete glavu i prevaziđete poraz, to ste jači i veći. Zato su profesionalci. Dobro je što u fudbalu uvek ima naredna utakmica i sve misli se odmah usmere na nju – rekao je Milojević na konferenciji za medije.

Kako je naveo, kao što ne možete mnogo da se radujete posle pozitivnih rezultata, tako i posle poraza nema vremena da se misli na njega.

– To je veličina karaktera i profesionalizma, a moji momci verujem da imaju karakter, to su više puta pokazali.

Kada je kadrovska situacija u pitanju Milojević je rekao:

– Boaći je počeo da trenira, videćemo kakva je situacija sa njim. Savić sigurno neće igrati protiv Zemuna, obnovio je tu povredu, ali je dobro što ide reprezentativna pauza i verujem da će se brzo vratiti. Ima još problema usled prehlade i virusa, pa ćemo više znati posle treninga – poručio je Milojević.

Utakmica između Zemuna i Crvene zvezde igra se sutra od 13 sati.

Tanjug

Be the first to comment on "MILOJEVIĆ: Nikome nije prijatno posle poraza"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*