PRVOTIMAC CRNO-BELIH OTKRIO: Mnogi su mislili da sam lud što dolazim u Partizan!

FOTO. FK Partizan/Miroslav Todorović

Partizan je prethodnih sezona dosta kuburio sa pozicijom desnog beka, ali se sve promenilo ove sezone.

U tim crno-belih ustalio se Aranđel Stojković, koji je proteklog leta stigao iz redova TSC-a.

 


Srpski defanzivac je u razgovoru za portal „Espreso“otkrio zbog čega je odlučio da dođe u Partizan u trenutku kad je njegov TSC imao obezbeđenu grupnu fazu Lige Evrope.

 Jeste, mnogo ljudi se čudilo što sam to uradio u trenutku kada je TSC imao kvalifikacije za LŠ i zagarantovanu grupnu fazu Lige Evrope. Svima je bilo sulud taj potez. Ipak, nisam se razmišljao nijedne sekunde i kada sam dobio poziv od šefa Duljaja i uprave Partizana, odmah sam prihvatio i došao ovde. Pratim TSC i njihove rezultate. U Evropi sam navijao za njih. Imali su velike utakmice protiv velikih timova, ali mi nije žao što nisam tamo. Gledao sam utakmice i navijao, ali nemam osećaj da sam pogrešio, ovde sam u Partizanu i uživam.

Malo je poznato da je Stojković bio deo mlađih kategorija Partizana.

 


– Bio sam pre desetak godina u Teleoptiku. Dve, tri godine sam proveo u njemu kod trenera Dragana Obradovića. To su bili kadeti, pošto Teleoptik nema omladince. Potom su nas par iz Teleoptika prebacili u omladince Partizana. Ipak, video sam da neću biti u prvom planu, pa sam odlučio da odem, jer je za mladog igrača najvažnije da igra i ne sedi na klupi. Otišao sam u BSK Borču gde sam se brzo izborio za mesto u prvom timu, posle samo par meseci sam iz omladinaca prekomandovan u prvi tim. BSK je tada igrao drugu ligu. Prošlo je mnogo godina i kružio sam dosta da bih se vratio u Partizan, što je bila i moja najveća želja.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sportextra.net (@_sportextra)

Be the first to comment on "PRVOTIMAC CRNO-BELIH OTKRIO: Mnogi su mislili da sam lud što dolazim u Partizan!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*