IZ PARTIZANA U PREMIJER LIGU: Standardni prvotimac napustio crno-bele!

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

FK Partizan će posle četiri godine ostati bez vernog „vojnika“ Igora Vujačića koji je rešio da nastavi karijeru u inostranstvu.

Naime, iskusni defanzivac se seli u Rusiju gde će preći u redove Rubina iz Kazanja, a crno-beli će na ime obeštećenja inkasirati 1.000.000 evra, piše „Telegraf“.

 


Nije bilo lako prihvatiti ovu ponudu, crnogorski reprezentativac je u prošlosti već odbijao ponude iz Rusije, čak i Francuske, ali je ovog leta rešio da napravi iskorak u karijeri.

Zimus je takođe postojala mogućnost da defanzivac napusti klub, ali je trener Gordan Petrić izrazio želju da ga zadrži, baš kao i klub, pa Vujačić nije bio na prodaju u tom prelaznom roku.

Ovoga puta sam Vujačić je izrazio želju da ode i proba da se nametne u drugoj sredini.

Defanzivac je u protekle četiri godine odigrao 129 mečeva za Partizan u svim takmičenjima, postigao je 11 golova i upisao šest asistencija, a u Rusiji će potpisati višegodišnji ugovor sa Rubinom, koji se ove sezone vratio u Premijer ligu.

 


Vujačić je tako postao još jedan važan igrač koji je napustio Partizan nakon odlaska Rikarda Gomeša, a i nastavio je seriju odlazaka iz Humske ovog leta.

BONUS VIDEO:


Be the first to comment on "IZ PARTIZANA U PREMIJER LIGU: Standardni prvotimac napustio crno-bele!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*