NIŠTA OD PARTIZANA: Marko Nikolić ima novi klub!

Marko Nikolić

Bivši trener Partizana Marko Nikolić ima novi posao.

Nadali su se navijači Parnog valjka da bi on mogao da se vrati u klub, ali od toga neće biti ništa.

 


Srpski stručnjak postao je novi trener Šabab Al Ahlija iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, potvrdio je klub iz Dubaija na zvaničnom Tviter nalogu.

Marko Nikolić će na klupi zameniti poznatog Portugalca Leonarda Žardima, koji je napustio klub nakon što je osvojio titulu protekle sezone.

Najavljeno je da će Nikolićeva promocija biti održana u petak, a tada će biti saopšteno na koliko je ugovor potpisan.

Trofejni stručnjak je u karijeri vodio Rad, Vojvodinu, Partizan u dva navrata, Olimpiju iz Ljubljane, Videoton i Lokomotivu Moskvu.

Bez kluba je bio od 2021. godine kada je napustio redove ruskog velikana, sa kojim je igrao grupnu fazu Lige šampiona i osvojio nacionalni Kup.

Kao što je poznato, Nikolić je poslednji trener koji je doneo titulu Partizanu, a to se dogodilo, sada već daleke, 2017. godine.

 


Uspeha je imao i u svom narednom klubu, Videotonu. On je sa mađarskim velikanom osvojio duplu krunu, a ostavio je i pečat na međunarodnoj sceni, pošto je u sezoni 2018/19 igrao u grupnoj fazi Lige Evrope.

Prethodne dve godine se pisalo da su brojni klubovi zainteresovani za njega, želelo ga je i nekoliko ruskih velikana, ali on nije želeo da se vraća u tamošnji fudbal.

U novom klubu očekuje ga težak zadatak i kao glavni cilj imaće osvajanje šampionata Ujedinjenih Arapskih Emirata.

BONUS VIDEO:


Be the first to comment on "NIŠTA OD PARTIZANA: Marko Nikolić ima novi klub!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*