NIŠTA OD NOVOG POVRATKA U PARTIZAN: Ljubimac Grobara ima novi klub!

partizan-young-boys-jong-bojs-europa-league-evrop-liga-grobari-fans
FOTO: Sportextra.net

Pred svaki prelazni rok spominje se da bi Zoran Tošić mogao ponovo da se vrati u Partizan, ali se to neće dogoditi ni ovog puta.

Bivši fudbaler crno-belih potpisao je papire kojim se obavezao da pređe u Bursu, ako Serad Adžarhoroz pobedi na predsedničkim izborima u tom klubu.

Kao jedan od argumenata kojima će 5. juna izaći pred delegate Generalne skupštine, Adžarhoroz je naveo da ima potpisane predugovore sa Zoranom Tošićem i krilnim vezistom iz Finske, Jasinom Asehnounom fudbalerom Lahtija.


– Tošić je zvezda srpskog fudbala, 76 puta je igrao za reprezentaciju, u karijeri je dao više od 100 golova, osvojio je ukupno 16 trofeja, dok je Asehnoun reprezentativac Finske i veliki talenat. Pokušaćemo da vratimo nekadašnjeg člana Burse, Fernandaoa, međutim, FIFA komplikuje realizaciju posla i odlaže je do jula– rekao je Adžahoroz.

Tošić je i ranije imao priliku da se oproba u Turskoj jer je imao pozive Trabzona i Galatasaraja, dok je nastupao za CSKA, ali do toga nije došlo. On je posle Humske završio u Kini, ali se njegov klub ugasio, potom je stigao u kazahstanski Tobol, a izgleda da će sreću pronaći u Turskoj.


Be the first to comment on "NIŠTA OD NOVOG POVRATKA U PARTIZAN: Ljubimac Grobara ima novi klub!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*