CRNO-BELI POKER: Sjajni Partizan pregazio Voždovac!

FOTO: FK Partizan

Fudbaleri Partizana pobedili su Voždovac sa 4:0 u 11. kolu Superlige Srbije.

Izabranici Zorana Mirkovića odigrali su odličan meč pred domaćom publikom, čime su se vratili na stazu pobedu.

Golove za crno-bele postigli su Miletić u 19, Zakarić u 41, odnosno 71. minutu, kao i Ivanović u 90+4. Ovo je bila sedma pobeda za Partizan u Superligi, dok je Voždovac pretrpeo šesti poraz u 11 utakmica.

Ekipa iz Humske u narednom kolu gostuje Spartaku iz Subotice, dok Voždovac čeka lučansku Mladost.

Iako su crno-beli odigrali rutinsku utakmicu, na početku duela moglo je lako da bude 0.1 na semaforu. Stuparević je u sedmom minutu prevario Stojkovića i poslao loptu u praznu mrežu, međutim Valijente je stigao loptu i sa gol linije otklonio opasnost.

Partizan nije izgledao mnogo bolje od Voždovca, ali je uspeo prvi postigne gol. Pantić je u 19. minutu centrirao, lopta je uz dosta sreće došla do Miletića koji je lako poslao loptu u gol.

Crno-beli su mnogo lakše disali nakon ovog pogotka i do kraja prvog perioda igre uspeli su da udvostruče prednost.

Pantić je izveo slobodnjak, lopta je došla do Nikolića, koji ju je odložio do Zakarića, a ovaj prelepim udarcem sa nekih 25 metara savladao Ilića. Igrao se 41. minut, a ovo je ujedno bio i rezultat prvog poluvremena.

U nastavku crno-beli su krenuli odlučno da postignu treći pogodak i reše pitanje pobednika. Nije im pošlo za nogom početkom drugog perioda igre, ali zato jeste u 71. minutu.

Odgovornost za indirektan udarac preuzeo je Zakarić, koji je preciznim, plasiranim, udarcem drugi put savladao Ilića. Do kraja meča Partizan je postigao još jedan pogodak, a strelac je u nadoknadi vremena bio Đorđe Ivanović.

B92

Be the first to comment on "CRNO-BELI POKER: Sjajni Partizan pregazio Voždovac!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*